26 oktober 2021

Tegels 120×120 De oplossing die je zoekt!

1 min read
tegels 120x120

Uiteraard is de collectie van Tegels en Badkamers Jan Van Erp niet compleet zonder tegels 120×120! Deze bieden de oplossing voor iedere kamer of u kan de outdoor-versie zelfs plaatsen in uw tuin. Dit unieke, grote formaat zorgt voor een zeer speciaal aanzicht, dat u niet kan bekomen met andere formaten. Binnen de tegels 120×120 presenteren we u diverse hout-, beton- en natuursteenlook tegels. Deze voldoen steeds aan de nieuwste trends. Voor ieder wat wils dus.

tegels 120x120

Advies van dé tegelexpert van Nederland

Heeft u twijfels over welke tegels nu bij u en uw woning passen? Wij bieden u diverse mogelijkheden aan en kijken naar het juiste materiaal dat binnen uw interieur past. Onze vakspecialisten maken graag tijd om uw wensen te bespreken en te realiseren. Wij garanderen u de beste service en aftersales.

Vragen? Contacteer ons!

Onze ruime collectie en jarenlange professionele ervaring, maakt van ons een echte tegelspecialist die u ten alle tijden graag wil bijstaan. U bent bij ons steeds aan het juiste adres. Twijfel dus niet en neem contact met ons op via het contactformulier op onze website. U kan uiteraard ook steeds terecht in één van onze showrooms.