26 oktober 2021

Stelling op maat

2 min read

Bekijk de stelling op maat van 123magazijninrichting.nl. Het bedrijf heeft een flink assortiment magazijnstellingen, en omdat het maatwerk is moet de bruikbare er altijd tussen zitten. Voor start-ups, of andere bedrijven die liever niet het maximale willen investeren, regelmatig zijn er bij 123magazijninrichting.nl gebruikte stellingen te verkrijgen, en misschien zelfs een gebruikte stelling op maat. Gebruikt is alles behalve versleten, een gebruikte stelling heeft een gedeelte van de afschrijving bij een andere bedrijf gehad, en zo heb jij voordelig een magazijn stelling. Het bedrijf heeft meer dan allerlei stellingen om het magazijn overzichtelijk in te richten. In deze tekst aandacht voor enkele andere producten zoals werktafels.

Compleet magazijn bij 123magazijninrichting.nl

Bij 123magazijninrichting.nl kun je voor meer terecht dan voor een stelling op maat. Zo hebben ze ook goede werkbanken die ook als inpaktafel gebruikt kunnen worden. Ook met werkbanken en inpaktafels is er een flink assortiment, en 123magazijninrichting.nl heeft met werkbanken en inpaktafels ook weleens gebruikte exemplaren te koop staan. Ook hierin geldt dat dan de investering niet zo hoog is omdat het al een beetje afgeschreven is. Handig zijn de verrijdbare werktafels, deze staat zo uit de weg, en bijzonder is de META werkbank waar een stelling aan vastzit. In die stelling kun je van alles kwijt om het inpakwerk vlot te laten verlopen zoals plakband en dozen.

Met entresolvloeren kun je een loods efficiënt gebruiken

Al is de stelling op maat nog zo goed, een bedrijf kan sneller dan verwacht uit z’n jasje groeien. Dan heb je een grotere loods nodig, want je wil een groter magazijn. Als de loods op de goede plek staat probeer je dat uit te stellen, en een oplossing hierin is de loods een extra verdiepingsvloer geven. Daarmee win je vloerruimte, je zou een extra magazijn stelling op maat op de bovenverdieping kunnen realiseren. Je kunt dus bij 123magazijninrichting.nl terecht voor alles wat bij magazijninrichting komt kijken. Op de site is wat zij kunnen leveren goed te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *