26 oktober 2021

Hoe houd je wimperextensions lang mooi

2 min read
wimperextensions Haarlem

Investeer je in in wimperextensions in Haarlem of waar dan ook in Nederland, dan wil je die natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Er is niks waar je meer van baalt dan als je net wimperextentions hebt gezet en je ziet ze sneller dan verwacht al loslaten. Maar wat zijn de geheimen achter langdurig prachtige wimpers? Lees snel verder en kom erachter!

Wimperextensions schoon houden

Heb je wimperextentions laten plaatsen, dan zal je bekend zijn met de waarschuwing dat je ze in de eerste 24 uur droog moet houden. Wat veel mensen daardoor denken, is dat je vocht bij je wimperextensions altijd zoveel mogelijk moet vermijden. Maar nadat die 24 uur om zijn, kunnen je lange wimpers echt wel een plens water verduren. Je moet ze immers ook schoon kunnen maken! Houd je je wimperextensions niet goed schoon, dan kan dat er juist voor zorgen dat ze sneller uitvallen. Let wel op bij het schoonmaken van je wimpers. Niet elk gezichtsreinigingsproduct is namelijk geschikt voor wimperextensions. Kies voor producten zonder olie. Wil je zeker zijn van een geschikt reinigingsproduct, dan kun je dat vaak ook kopen bij de wimpersalon. Wees daarnaast lief voor je wimpers – dus niet hard of heen en weer wrijven! Door ze voorzichtig te reinigen houd je je wimperextensions het langst mooi. Borstel ze na het schoonmaken tot slot met een schoon borsteltje.

Wimperextensions en mascara

Ben je gewend om mascara op te doen als je de deur uitgaat, dan is het verleidelijk om dat nog steeds te doen met wimperextensions. Maar in veel gevallen heb je die mascara niet eens meer nodig! Het is zelfs beter om geen mascara op je wimperextensions te doen. Je wimpers kunnen daardoor namelijk aan elkaar gaan plakken. Toch mascara dragen? Gebruik dan een olievrije versie en zeker geen oude mascara.

Kies voor een professional

Wat er ook voor kan zorgen dat je wimperextensions aan elkaar gaan plakken, is slecht aanbrengen. Probeer je dit zelf thuis of laat je het door een onervaren vriend of vriendin doen, dan kan het makkelijk gebeuren dat je wimperextensions aan meerdere natuurlijke wimpers samenplakken. Dat voorkom je makkelijk door naar een professional te gaan. Kies bijvoorbeeld voor Perfect Eyelash. Wimperextentions goed laten zetten is de eerste stap om lang van je perfecte wimpers te genieten!

Wil je meer lezen over beauty? Check dan ook onze andere blogs.