Mijn badkamer was zo ouderwets! Het was dringend tijd voor wat vernieuwing. Nu ben ik niet zo thuis in het zien hoe dit gaat in praktijk. Een toonzaalmodel is nog steeds iets heel anders dan bij je thuis. Daarom heb ik gekozen voor een 3d badkamerontwerp. Op deze manier werd het voor mij allemaal wat concreter. Zie hieronder daarover meer.

Mijn ervaring met dit bedrijf/deze persoon

Ik kan zeer kort zijn over mijn ervaringen met deze persoon: zeer goed. Ik kreeg een snel, eerlijk en deskundig antwoord op al mijn vragen. Bovendien kon ik snel rekenen op mijn 3d badkamerontwerp. Dit gaf me een duidelijker beeld waar ik naartoe wilde met mijn badkamer. Ervaringen van anderen staan helaas niet op de website vermeld. Wat je wel terugvind op de website, zijn foto’s van eerdere realisaties. Je kan je eigen mening misschien hierop baseren. Dit geeft al een eerste idee waartoe deze man in staat is. Voor mij was het alvast de moeite waard. Ik heb de badkamer intussen besteld, ze is geleverd, geplaatst en ze ziet er perfect uit. Net zoals ik had verwacht na het 3d badkamerontwerp. Kortom, een aanrader dus volgens mij!