Zoeken naar amsterdam museum

Het Scheepvaartmuseum.
Doen in het museum. Onderzoek en collectie. 1018 KK Amsterdam. 31 020 52 32 222. Het museum, restaurant en winkel zijn 7 dagen per week geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. De bibliotheek is iedere werkdag geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur.
Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen.
In de nieuwsbrief van het Amsterdam Museum worden regelmatig items geplaatst over Museum Willet-Holthuysen. Steun Museum Willet-Holthuysen. Blijf op de hoogte. Meld u aan voor de nieuwsbrief van het Amsterdam Museum, zo blijft u ook op de hoogte van de activiteiten in Museum Willet-Holthuysen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Amsterdam Museum Amsterdam Museum.
Geheugen van West. Steun het amsterdam museum. Meld je aan voor de Nieuwsbrief. Plan je bezoek. Adres en bereikbaarheid. Het Kleine Weeshuis. Vrouwen van Nieuw-West. Over de collectie. Over het museum. Over de organisatie. Steunstichtingen Amsterdam Museum. Steun het Amsterdam Museum.
Rijksmuseum Het museum van Nederland te Amsterdam.
Tickets Zoek door de website. Informazioni per i visitatori. Informacion para los visitantes. Informação para visitantes. Naar mijn Rijksstudio. Skip navigatie Menu uitklappen Plan je bezoek Tickets. Nu in het museum. Families, onderwijs of groepen. Rijksstudio: duik in de collectie.
Stedelijk Museum Amsterdam Stedelijk Museum Amsterdam.
Ga direct naar de inhoud Ga direct naar de taalinstellingen Ga direct naar het menu Zoek door deze site. Zoek door deze site. Bezoek Stedelijk Museum Amsterdam. zien You Are Seeing Things BÁRBARA WAGNER BENJAMIN DE BURCA. 16 mrt t/m 16 jun.
Amsterdam Museum @AmsterdamMuseum Twitter.
Amsterdam Museum @ AmsterdamMuseum 24 dec. Het Amsterdam Museum wenst alle Amsterdammers, wereldburgers, museumbezoekers, dagjesmensen, iedereen en overal fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar 2019! 0 antwoorden 1 retweet 14 vind-ik-leuks. Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren. Amsterdam Museum @ AmsterdamMuseum 19 dec.
Maarten Jansen Hart Amsterdammuseum.
Het hele jaar door komen er bij het Amsterdam Museum objecten in beeld die in aanmerking komen om te worden opgenomen in de historische collectie van de gemeente Amsterdam. Ze worden aangeboden als schenking, aankoop, langdurig bruikleen of soms als legaat.
Amsterdam Museum Wikipedia.
Van dit historische museum avant la lettre werd voor het publiek een gids geschreven. Met de komst van Lodewijk Napoleon naar Amsterdam in 1808 werd het stadhuis bestemd tot paleis, waarin op voorlopige basis het nieuwe Koninklijk Museum zou worden ondergebracht.
Museum Van Loon Home.
Amsterdam Museum Amsterdam Nederland. Informatie Reviews Amsterdam Museum Zoover.
Amsterdam Museum scoort een 68, uit 10, op basis van 12 reviews. Wil je weten wat anderen vonden van Amsterdam Museum in Amsterdam? Op deze pagina lees je reviews van Amsterdam Museum. Je kunt 239 vakantiefoto's' van Amsterdam Museum bekijken.

Contacteer ons