Resultaten voor veendam doe museum

Nederlands Architectuurinstituut NAi 1993 2013 Netherlands Architecture Institute NAI 1993 2013.
Het Nederlands Architectuurinstituut NAi was méér dan een museum. Het was van 1993 2013 een archief, museum, bibliotheek en cultureel podium ineen. In het NAi werden belangrijke archieven en collecties van Nederlandse architecten van na 1800 bewaard en toegankelijk gemaakt voor het publiek.
de kunst van het doen Doe Museum.
13 januari, 2019. Activiteiten kerstvakantie 2018. 14 december, 2018. Zien in het museum. Doen in het museum. Stichting Stimulering Doe Kunst. Voor de pers. 9645 KZ Veendam. 2019 Doe Museum Alle rechten voorbehouden Neem contact op Website door Boon Webdesign.
Doe Museum Zuidlaren verhuist naar Veendam RTV Noord.
Doe Museum in Zuidlaren Foto: Doe Museum. Het Doe Museum verdwijnt uit de Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren. Het museum gaat verhuizen naar het voormalige Waterland-pand aan de Transportweg in Veendam. Het museum is deze week voor het laatst geopend in Zuidlaren.
Museumpark Orientalis Wat je nergens anders vindt.
Orientalis is een 30 hectare groot Rijksmonument waar beleving, architectuur en natuur samenkomen. In onze drie themadorpen het Joodse dorp, het Arabische dorp en de Romeinse straat kun je op een leerzame en leuke manier culturen en religie beleven. Start nieuwe seizoen!
Doe Museum in Veendam bezoeken met kinderen Review.
Kijk voor de actuele prijzen en openingstijden op de website van het Doe Museum. Bezoekadres Doe Museum: Transportweg 5 9645 KZ Veendam. Win vier entreetickets voor het Doe Museum in Veendam. Ben jij na het lezen van onze review ook enthousiast geworden en wil je het Doe Museum ook bezoeken?
Doe Museum.
Het Doe Museum is precies wat de naam zegt. Het is een museum een museum waar je naar kunst kunt kijken én van alles kunt doen! Je vindt hier prachtige tentoonstellingen die inspireren en overal in het museum zijn er plekken waar je zelf creatief aan de slag kunt gaan. Naast het creatieve stuk is er volop ruimte voor spel. Transportweg 5 9645 KZ Veendam.
Korting voor Doe Museum in Veendam Fijnuit.nl.
Dagje uit in Veendam. Beste uitjes in provincie Groningen. Je bezoek aan Doe Museum tot in de puntjes geregeld. Voorkom dat je teveel betaalt! Controleer op korting. Klik hier om onjuiste gegevens van Doe Museum te melden. Wat gaan we doen?
Doe Museum Veendam 7 reviews DagjeWeg.NL.
Het Doe Museum in Veendam is een ideaal dagje uit voor kinderen die niet kunnen stil zitten en volwassenen die weer even onbezorgd willen spelen! Is een gewoon museum te stil of te saai? Bij dit interactieve museum bekijk je kunst en ga je zelf lekker creatief aan de slag!
Albert Heijn.
HEMA maakt het dagelijks leven leuker en makkelijker.
Bekijk dan hier de meest actuele HEMA folder. Doe je favoriete artikel direct vanuit de brochure in je winkelmandje. En voor je het weet heb je je bestelling in huis. blader door de folder. De JavaScript-functie van je browser is uitgeschakeld.
GAMMA bouwmarkten doe het zelf bouwmarkt.
GAMMA helpt je woonsituatie te verbeteren, met adviezen, tips, ideeën en inspiratie. Zo rond je elke klus met een trots gevoel af. Bij GAMMA vind je een enorm assortiment doe-het-zelf materialen, gereedschap, decoratieve elementen voor huis en tuin en nog veel meer.

Contacteer ons