Zoeken naar doe museum utrecht

Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Utrecht.
Breng eens een bezoek aan Sonnenborgh museum sterrenwacht en leer van alles over de sterren! Metenweten bij Sonnenborgh. Kom in het observatorium van Buys Ballot alles te weten over weersvoorspellingen! Mooie en bijzondere bloemen, je kijkt hier je ogen uit. Tip: doe de leuke speurtocht in de tuin! totaal 36 resultaten. Pagina: 1 2 3. Naar de top. Leer Kidsproof.nl kennen. Voor bedrijven organisaties. Aanmelden tip of activiteit. Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin. Volg Kidsproof Utrecht.
kindermuseum den haag
Coole musea voor kids in Utrecht MoodKids.
Ook de provincie Utrecht telt een aantal mooie musea waar je samen met je kind naar toe kunt gaan. Voor kleine kinderen is het nijntje museum in de stad Utrecht aan te raden. het nijntje museum Utrecht. Het nijntje museum is hét museum waar peuters en kleuters spelenderwijs hun wereld ontdekken.
schakelarmband
nijntje museum utrecht het allerleukste museum voor peuters en kleuters.
over het museum. over het museum. ontdek jouw wereld samen met nijntje en haar vriendjes. plan je bezoek. Kruipen, zoeken, ruiken, dansen., spelenderwijs leer je zoveel meer! Het allerleukste museum voor peuters en kleuters. vind je in Utrecht. ontdek het museum.
witte tanden
Ontdek alle coole musea voor kinderen per provincie.
Coole musea voor kids in Utrecht. Coole musea voor kids in Zeeland. Coole musea voor kids in Zuid-Holland. Zoek je een kindermuseum in Vlaanderen of België? Ga dan naar Coole musea voor kinderen in Vlaanderen België. Ken jij nog een te gek museum en ontbreekt deze op ons overzicht?
defensie medische keuring
Wat is een leuk museum met kinderen? Dit zijn de 20 leukste musea.
Een aanrader voor gezinnen! Lees hier onze ervaringen met het Museum voor Beeld en Geluid in Hilversum. Wees een popster in Beeld en Geluid 12. Is jouw kind een wetenschapper in de dop of gewoon ontzettend nieuwsgierig? Dan wordt het tijd om naar het Universiteitsmuseum Utrecht te gaan. Doe de skelettentoer of ga op zoek naar vreemde beesten in het rariteitenkabinet.
voor kids Universiteitsmuseum Utrecht.
Laat ons weten wat je van het museum vindt. Gratis tattoos bij museumbezoek! Universiteitsmuseum Utrecht in de Kidsproof Top 50. Jippie, het Universiteitsmuseum Utrecht behoort volgens Kidsproof in de Top 50 van leukste uitjes voor kinderen! Universiteitsmuseum Utrecht Lange Nieuwstraat 106 3512 PN Utrecht 030 253 80 08 info.museum@uu.nl. Ga samen op onderzoek uit en ontdek de wetenschapper in jezelf in het Universiteitsmuseum Utrecht. Hier kijk je mee over de schouder van wetenschappers van vroeger en van nu. Sta versteld van de negen meter hoge skelettentoren en trek een labjas aan en doe zelf proefjes in het Jeugdlab.
Dagje Museum, Top-10 musea, populairste museums DagjeWeg.NL.
zoek opnieuw wis zoekfilter. Museum 976 musea. Wat is er te doen? Dagje uit acties. UTRECHT, UTRECHT Stap op in Het Spoorwegmuseum! Een wereld vol stalen monsters en stampende machines. Zoef in een karretje langs locomotieven en beleef de ultieme Vuurproef in 4D met het hele gezin. open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag soms geopend op maandag. entree vanaf 1750., Het Spoorwegmuseum www.spoorwegmuseum.nl. Ontdek de haven Maasvlakte 2 bij FutureLand. MAASVLAKTE, ZUID-HOLLAND FutureLand is leuk voor jong en oud, voor landrotten en waterratten, voor havenliefhebbers en gamers, voor gezinnen en groepen. Beleef op deze bijzondere plek de toekomst! open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag soms geopend op zaterdag. Blus de brand in het Veiligheidsmuseum. ALMERE, FLEVOLAND Help, de keuken staat in de fik! Wat doe je?
Met de kinderen naar het museum Utrecht WegmetdeKids.
Museum Speelklok neemt je mee in de wondere wereld van de eeuwenoude zelfspelende muziekinstrumenten en laat alle bezoekers iedere dag verrassende en vrolijke muziek horen vanuit alle hoeken van het museum! De zelfspelende muziekinstrumenten die in Museum Speelklok staan zijn er meer over dit kinderuitje. Musea in Utrecht Utrecht.
Utrecht met kinderen, een overvloed aan kinderactiviteiten Gezin op Reis.
Wat is nou een leukere manier om naar het Spoorwegmuseum te gaan dan met de trein. Vanaf Utrecht Centraal gaat er een trein naar Utrecht Maliebaan, de halte van het Spoorwegmuseum. Buiten en binnen staan heel veel verschillende treinen uit diverse tijdsperiodes. In veel van die treinen kan je ook binnen kijken. Maar in het museum zijn ook verschillende doe attracties.

Contacteer ons