Op zoek naar doe museum limburg?

Musea in Limburg VVV Limburg.
Hier beleef je de bezetting en de vervolging, maar ook het verzet, D-Day en natuurlijk de Slag om Overloon tijdens de bevrijding van Zuid-Nederland. De rijke historie van Limburg in vogelvlucht. In het Limburgs Museum in Venlo maak je een ontdekkingstocht door de tijd én door de levens van mensen in al die tijden. Leuk voor oud én jong! Spannende Discovery Experience. Doe n dagje Continium en laat je verbazen door de wereld van wetenschap!
Coole musea voor kids in Limburg MoodKids.
Na de verbouwingswerkzaamheden in 2015 is dit museum voor uitvinders gelukkig weer open! Continium is een interactief doe en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt. Naast de vaste tentoonstellingen, waarin je van alles leert over wetenschap en techniek, is er regelmatig een nieuwe wisselexpo. In de speciaal ingerichte Science Labs maak je zelf een stoere technische gadget die je mee naar huis mag nemen. Overige musea voor kinderen in Limburg vind je hier.:
Continium Discovery Center in Kerkrade Zuid-Limburg.
Kies jouw restaurant. Vegetarisch eten in Zuid Limburg. Lees meer over de Brand Bierbrouwerij. Lekker eten en drinken? Wat wil je beleven? Rondleidingen, excursies workshops. Kunst in Valkenburg 16 t/m 31 maart. Johannes Passion Gulpen 12 april. Bekijk de volledige agenda. Met de auto. Laat je inspireren! Continium Discovery Center. Kerkrade Bezoek website. Continium Discovery Center. Continium Discovery Center Museumplein 2 Kerkrade 045-5670809 Stuur e-mail Naar de website. Continium is hét Kidsproof museum van Nederland 2019!
Continium Rides.
In 1998 opende het museum als Industrion Museum voor Industrie en Samenleving. Na ruim tien jaar het verhaal van 150 jaar wonen, werken en leven in Limburg te hebben verteld, werd de koers van het museum gewijzigd. In 2009 is het museum opnieuw geopend als Continium Discovery Center Kerkrade, een plek waar bezoekers zelf ontdekken wat wetenschap en techniek betekent voor het verleden, heden én toekomst.
De 10 leukste musea voor kinderen UiTmetVlieg.be.
De vele levende en opgezette dieren, de dinoskeletten, de interactieve spelletjes en filmpjes maken een bezoek aan dit museum superleuk. Zoek je een museum in je buurt? Musea in Antwerpen. Musea in Brussel. Musea in Limburg. Musea in Oost-Vlaanderen. Musea in Vlaams-Brabant.
Museumkaart Speciaal Met kinderen.
controleer altijd de openingstijden van het museum dat je wilt bezoeken. aanbevolen door kinderen. Met kinderen Avonturiers, uitvinders, kunstenaars en dromers. Klaartje: Er zijn zoveel leuke musea voor kinderen die wij ook leuk vinden. Dus dit jaar gaan we voor de Museumkaart!
Continium discovery center Museumplein Limburg Continium.
Het is dit jaar precies 100 jaar geleden dat het Fonds voor Sociale Instellingen van de Staatsmijnen in Limburg FSI werd opgericht. Ontdek de veelzijdigheid van werk van het FSI: van oprichting van de Botanische Tuin in Kerkrade tot een concert van Cliff Richard The Shadows. Continium is een interactief doe en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt.
Doe Museum-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Museum Het Valkhof. medewerker technische dienst nieuw. 1.770 2.468 per maand. Dit doe je voor zowel CODA Museum, Bibliotheek als Archief. CODA is met een museum, bibliotheek en archief hét cultuurhuis van en voor Apeldoorn.
Overzicht van musea in Echt-Susteren, Sittard-Geleen en Stein museum-info.nl.
Continium discovery center te Kerkrade is één van de drie provinciale musea van Limburg. Continium is een interactief doe en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort. Spaans Gouvernement Museum Maastricht. In de omgeving binnen 40 km. Peel en Dorpsmuseum Truijenhof Meijel.
Echt een bezoekje waard: 23 fantastische musea in ons Belgenlandje.
Het In Flanders Fields museum is een absolute klassieker. Een modern en interactief museum dat je alles vertelt over de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog tot de herdenkingen van vandaag. Perfecte combinatie van old meets new! Horta Museum in Brussel.
DE 10 BESTE musea in Limburg TripAdvisor.
Zoekopdracht beperken tot Limburg. Mind Mystery Horst. 1 van 2 Musea in Horst. Oorlogsmuseum Overloon op 25.6 km afstand. 1 van 1 Musea in Overloon. Van Gogh Village Nuenen Nuenen op 36.3 km afstand. 1 van 5 Musea in Nuenen. 2 manieren om dit te ontdekken. LVR-Archäologischer Park Xanten Xanten, Duitsland op 46.4 km afstand. 1 van 5 Musea in Xanten. DAF Museum Eindhoven op 38.8 km afstand.

Contacteer ons