Resultaten voor doe museum limburg

Coole musea voor kids in Limburg MoodKids.
Na de verbouwingswerkzaamheden in 2015 is dit museum voor uitvinders gelukkig weer open! Continium is een interactief doe en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt. Naast de vaste tentoonstellingen, waarin je van alles leert over wetenschap en techniek, is er regelmatig een nieuwe wisselexpo. In de speciaal ingerichte Science Labs maak je zelf een stoere technische gadget die je mee naar huis mag nemen. Overige musea voor kinderen in Limburg vind je hier.:
daghoroscoop
Museum met een peuter bezoeken? Dit zijn de 14 leukste!
Limburgs Museum in Venlo. In het Limburgs Museum maak je een reis door de tijd. Naast tijdelijke, wisselende tentoonstellingen, die veelal gericht op kinderen zijn, is er zoveel te zien in het Limburg Museum. Wanneer je met een wat oudere peuter gaat is de speurtocht een aanrader, samen op zoek naar eieren.
museum amsterdam
Home NKBV Limburg.
De NKBV-regio Limburg is een actieve club met een uitgebreid activiteitenprogramma dat wordt vormgegeven en uitgevoerd door bestuursleden, commissieleden en andere vrijwilligers. Deze enthousiaste bergsporters zetten zich vanuit hun passie voor de bergspo. Vacatures die vacant zijn bij het NKBV Limburg.
bonen koffiemachine
Met korting naar Continium discovery center, een leuk dagje uit.
Reis mee met de Miljoenenlijn, het Langste museum van Limburg en ontdek in opperste nostalgie met de stoomtrein en railbus de mooiste plekjes van Zuid-Limburg. Valkenburg aan de Geul. Beleef de Middeleeuwen in Limburg: boven en onder de grond. All in Echt.
vouwgordijnen
Continium discovery center Museumplein Limburg Continium.
Het is dit jaar precies 100 jaar geleden dat het Fonds voor Sociale Instellingen van de Staatsmijnen in Limburg FSI werd opgericht. Ontdek de veelzijdigheid van werk van het FSI: van oprichting van de Botanische Tuin in Kerkrade tot een concert van Cliff Richard The Shadows. Continium is een interactief doe en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt.
beuken
Limburgs Museum Startpagina Facebook.
Plaatsen Venlo gemeente Kunst en amusement Museum Limburgs Museum. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. RoMeincraft in het Limburgs Museum. RoMeincraft in het Limburgs Museum. Aanbevelingen en recensies. Aanbevolen door 3 personen.
buddha to buddha
Top 10 leukste kindermusea Mamaplaats.
Ga op zoek naar de heks in je familie en leer samen met de kinderen alles over de heksenjacht in Nederland in Museum De Heksenwaag in Oudewater. Voordat je het Natuurhistorisch Museum bezoekt moet je eigenlijk eerst een dagje de natuur in gaan met je kinderen.
Met de kinderen naar het museum WegmetdeKids.
Verkade Experience Middenin het Zaans Museum ligt de Verkade E. meer over dit kinderuitje. Direct offerte aanvragen. De leukste grot van Valkenburg! Een eeuwenoude mergelgroeve In de sprookjesachtige setting van een eeuwenoude mergelgroeve beleven kinderen aan de hand van een speurtocht op een indrukwekkende wijze alles over de veelzijdige historie van de Limburgse grotten en het gebruik van mergel. MergelRijk is interessant. meer over dit kinderuitje. Direct offerte aanvragen. Beleef de wereld van politie, brandweer en ambulance! Het Veiligheidsmuseum PIT is ontstaan uit een fusie van het voormalig Nederlands Politiemuseum en het Nationaal Brandweermuseum. Hier beleef je de wereld van de politie, brandweer en ambulance via een interactieve experience! Geniet met het hele gezin van een leuk en leerzaam uit. meer over dit kinderuitje. Direct offerte aanvragen. In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.
Populairste uitjes voor kids in Limburg.
Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Populaire uitjes in Limburg. Verrassend er op uit met de kids in Limburg? Bekijk de populairste attracties, zoals MergelRijk, Aardbeienland en Kasteelpark Born. Op zoek naar leuke events?
Home Eynderhoof.
Het museum wordt onderhouden, bemand en beheerd door vrijwilligers. Daarom heeft het museum een eigen gezicht, niet alleen qua cultuur en historie, maar ook wat betreft beheer en exploitatie. In dit museum is veel te zien, te beleven en te ondernemen voor jong en oud.
DE 10 BESTE musea in Limburg TripAdvisor.
We laten resultaten in omliggende steden zien. Zoekopdracht beperken tot Limburg. Oorlogsmuseum Overloon op 25.6 km afstand. 1 van 1 Musea in Overloon. Onze Lieve Vrouwebasiliek Maastricht. 1 van 16 Musea in Maastricht. Van Gogh Village Nuenen Nuenen op 36.3 km afstand. 1 van 5 Musea in Nuenen. 1 manier om dit te ontdekken. Archaeologiepark Xanten Xanten, Duitsland op 46.4 km afstand. 1 van 6 Musea in Xanten. DAF Museum Eindhoven op 38.8 km afstand.

Contacteer ons