Zoeken naar doe museum kerkrade

Alle musea in Kerkrade en omgeving WhichMuseum.
Je kunt ook een overzicht bekijken met dingen om te zien en doen in Kerkrade. Of bekijk een lijst met de beste musea in Kerkrade. Tours en tickets. Botanische Tuin Kerkrade. Museum in Kerkrade. Columbus Earth center. Museum in Kerkrade.
advertentie
Continium discovery center Museumplein Limburg Continium.
Continium is een interactief doe en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt. Nieuwsgierig naar de persberichten, een kijkje achter de schermen of een verslag van een evenement in Continium discovery center? Je vindt ze hier. Tip: volg ons op Facebook, Twitter, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte. Continium discovery center in Kerkrade is een plaats delict! Ontrafel jij het ijskoude mysterie van Ötzi? Plan je bezoek. Je bent welkom van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties regio zuid ook op maandag geopend! Je bent welkom van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties regio zuid ook op maandag geopend! Kidsproof museum van Nederland!
riool ontstoppen
Cube design museum Museumplein Limburg Cube.
Plan hier je bezoek aan Cube design museum: ticketprijzen, openingstijden, speciale evenementen en de route naar Kerkrade, Limburg. Cube is open dinsdag t/m zondag, 1000: 1700: uur. Bezoek met een museumkaart is gratis. Cube Design Museum. Cube design museum is het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design.
leuke quizvragen
Discovery Center Continium Kerkrade Nederland. Informatie Reviews Discovery Center Continium Zoover.
Reageer op deze reviews Reageer. Erg leuk en leerzaam, vooral een doe museum. 06 mei 2017. Als jaarkaarthouders komen we in zoveel en diverse mogelijke musea en dit museum zit zeker in de top 10. Soms zijn zaken een beetje gedateerd maar al met al een erg leuke dag gehad.
stuntstep
Continium Discovery Center in Kerkrade Zuid-Limburg.
Continium Discovery Center Museumplein 2 Kerkrade 045-5670809 Stuur e-mail Naar de website. Continium is een interactief ontdekmuseum waar bezoekers handen en ogen tekort komen voor alle leuke doe stations, waarmee zij zelf uitvinden hoe de wereld werkt. Dit alles naast de vaste tentoonstellingen, waarin bezoekers van alles over wetenschap en techniek leren. In het Science Lab maken bezoekers zelf een stoere technische gadget, die mee naar huis genomen mag worden. In het Tinker Lab experimenteren bezoekers naar hartenlust met alledaagse materialen. Museumplein 2, Kerkrade. Openingstijden en tarieven. Continium is van dinsdag tot en met zondag van 10.00-17.00 uur geopend. In schoolvakanties regio zuid ook op maandag van 10.00-17.00 uur. De entree bedraagt 12, per persoon kinderen tot en met 4 jaar gratis. Koop de kaarten voordelig online via de website. Continium is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Het museum beschikt over een lift en invalidentoilet.
possl camper
Continium discovery center Kerkrade 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
4-sterren hotels in Kerkrade. 3-sterren hotels in Kerkrade. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Continium discovery center. Hotels in de buurt van GaiaZOO. Hotels in de buurt van Space Jump Parkstad. Hotels in de buurt van Cube Design museum.
touchscreen
Nieuwe musea Kerkrade: bezoek moet verdubbelen 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
De provincie heeft 15 miljoen euro in de nieuwbouw geïnvesteerd, daarnaast heeft Continium voor de ontwikkeling van Cube en Columbus zelf nog 7 miljoen euro weten los te weken bij andere instanties. Alle media bekijken. Cube Design Museum in Kerkrade.
museum amsterdam

Contacteer ons