Resultaten voor doe museum kerkrade

Alle musea in Kerkrade en omgeving WhichMuseum.
Je kunt ook een overzicht bekijken met dingen om te zien en doen in Kerkrade. Of bekijk een lijst met de beste musea in Kerkrade. Tours en tickets. Botanische Tuin Kerkrade. Museum in Kerkrade. Columbus Earth center. Museum in Kerkrade.
iso 27002
Continium discovery center Museumplein Limburg Continium.
Continium is een interactief doe en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt. Vacature parttime publieksbegeleider. Nieuwsgierig naar de persberichten, een kijkje achter de schermen of een verslag van een evenement in Continium discovery center? Je vindt ze hier. Tip: volg ons op Facebook, Twitter, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte. Continium discovery center in Kerkrade is een plaats delict! Ontrafel jij het ijskoude mysterie van Ötzi? Plan je bezoek. Je bent welkom van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties regio zuid ook op maandag geopend! Je bent welkom van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties regio zuid ook op maandag geopend! Begin je ontdekkingsreis! Continium is hét Kidsproof museum van Limburg 2018!
mannen kapsels
Cube design museum Museumplein Limburg Cube.
Plan hier je bezoek aan Cube design museum: ticketprijzen, openingstijden, speciale evenementen en de route naar Kerkrade, Limburg. Cube is open dinsdag t/m zondag, 1000: 1700: uur. Bezoek met een museumkaart is gratis. Cube Design Museum. Cube design museum is het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design.
WC ontstoppen
Discovery Center Continium Kerkrade Nederland. Informatie Reviews Discovery Center Continium Zoover.
1 Jul 2018. Nummer 1 van 146 bezienswaardigheden in Kerkrade. 40 Nederlandse reviews over Discovery Center Continium. Met oudere kinderen 5. Met jonge kinderen 28. Met partner 4. Met vrienden 2. Aanrader met kinderen. 10 mei 2018. Leuk doe-museum, ideaal met kinderen. Voor de Belgen zoals, Technopolis. De tijdelijke tentoonstelling was bij ons World of Bricks. Alles met Lego dus. Grote meerwaarde voor onze kids. Slechts na 5 uur naar huis. Toegangsprijs was 12 euro. Ideale uitstap bij minder weer. Gereisd met jonge kinderen in mei 2018, uit België. Reageer op deze reviews Reageer. 07 maart 2018. Was er al eerder. In L-magazine 3-3-18 aankondiging Super" Machines van LEGO. Aankondiging kan alleen maar van Continium zijn. Werkelijkheid: slechts één hijskraan die alleen in weekend en met veel bezoek wordt gedemonstreerd en knikkermachine die buitenwerking defect was. Niks van aangekondigde kermisattracties, techn.voertuigen of bouwsets. Kortom amper wat nieuws. Tweede bezoek absoluut niet de moeite waard. Gereisd met jonge kinderen in maart 2018. Reageer op deze reviews Reageer. Erg leuk en leerzaam, vooral een doe museum.
curacao vakantie klm
Continium Discovery Center in Kerkrade Zuid-Limburg.
Continium is een interactief ontdekmuseum waar bezoekers handen en ogen tekort komen voor alle leuke doe stations, waarmee zij zelf uitvinden hoe de wereld werkt. Dit alles naast de vaste tentoonstellingen, waarin bezoekers van alles over wetenschap en techniek leren. In het Science Lab maken bezoekers zelf een stoere technische gadget, die mee naar huis genomen mag worden. In het Tinker Lab experimenteren bezoekers naar hartenlust met alledaagse materialen. Museumplein 2, Kerkrade. Openingstijden en tarieven. Continium is van dinsdag tot en met zondag van 10.00-17.00 uur geopend. In schoolvakanties regio zuid ook op maandag van 10.00-17.00 uur. De entree bedraagt 12, per persoon kinderen tot en met 4 jaar gratis. Koop de kaarten voordelig online via de website. Continium is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Het museum beschikt over een lift en invalidentoilet.
Continium discovery center Kerkrade 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Space Jump Parkstad. Hotels in de buurt van Cube Design museum. Hotels in de buurt van Darteldome. Hotels in de buurt van Columbus earth center. Hotels in de buurt van Clip n Climb Parkstad. Alle restaurants in Kerkrade.
Nieuwe musea Kerkrade: bezoek moet verdubbelen 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
De provincie heeft 15 miljoen euro in de nieuwbouw geïnvesteerd, daarnaast heeft Continium voor de ontwikkeling van Cube en Columbus zelf nog 7 miljoen euro weten los te weken bij andere instanties. Alle media bekijken. Cube Design Museum in Kerkrade.

Contacteer ons