Meer resultaten voor doe museum brabant

Ontdek alle coole musea voor kinderen per provincie.
Bezoek je graag een museum en heb je kinderen? Dan zit je goed, want wist jij dat veel musea helemaal niet saai zijn en zeer geschikt én leuk voor kinderen! Zoek en vind je favoriete museum en ontdek welke tentoonstelling er binnenkort te bezoeken is.
verpakkingsmateriaal dozen
6 Geweldige Musea Om Te Bezoeken Met Kinderen Planjeuitje.
Het Natuurmuseum Brabant in Tilburg, gevestigd in een prachtig monumentaal oud schoolgebouw, is geen saai museum waar je alleen maar naar dingen mag kijken en niks mag aanraken. Dit museum is juist heel interactief! Dat betekent dat kinderen hier lekker kind kunnen zijn: al spelend kunnen ze hier van alles ontdekken en leren.
horloges dames
Doe museum noord-brabant DagjeWeg.NL.
doe Noord Brabant Museum 3. Van prehistorie tot middeleeuwen: tijdreizen in preHistorisch Dorp. EINDHOVEN, NOORD-BRABANT Reis terug in de tijd en ervaar het leven van vroeger! In het preHistorisch Dorp ontmoet je Romeinen, Vikingen, boeren, jonkvrouwen en ridders. geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag soms geopend op maandag.
magnetron 40 cm breed
De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
Privacy en veiligheid. Meedoen als museum. Dashboard voor musea. Hulp bij de app. Deel: https//www.museumkids.nl: https//www.museumkids.nl: is gekopieerd! Nu kun je hem plakken waar je zelf wil! Volg ons: Inloggen. Vul je e-mailadres, telefoonnummer of MuseumKaartnummer in om in te loggen.
medische keuring uwv
Natuurmuseum Brabant.
Je moet als kind wel erg je best doen, wil je je vervelen in Natuurmuseum Brabant. Niet voor niets kreeg het museum vier jaar op rij al de titel Beste kidsproof museum van Noord-Brabant en vijf sterren van Avro's' Museumbende!
Wat is een leuk museum met kinderen? Dit zijn de 20 leukste musea.
Of Slot Loevestein en het Hollands Kaasmuseum. Of Allard Pierson Museum of Glasblazerij Leerdam of Museum Volkenkunde of Natuurmuseum Brabant of het Maritiem Museum. Wat is een spectaculair interactief museum met kinderen? Eén van de criteria bij het samenstellen van de top 20 was dat het museum interactief moest zijn.
Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Den Bosch.
Alles over schoenen ontdek je bij het Nederlands Leder en Schoenen Museum in Waalwijk. Lezen in Ammerzoden. Een leven lang lezen, leren en informeren bij Bibliotheek Rivierenland in Ammerzoden. Kom langs in de bieb. In Midden Brabant vind je altijd wel een van de vestigingen van de bibliotheek in de buurt!
blog Coole musea voor kids in Noord-Brabant! Kidsproof Breda.
Een bezoek aan het Nederlands Steendrukmuseum in Valkenswaard is een belevenis. Help mee met een druk-demonstratie of doe de speurtocht. Genoeg te beleven en te leren: over o.a. de geschiedenis, kunst en communicatie. Met je neus in de natuur. Wil je alles weten over de natuur, breng dan een bezoek aan Natuurmuseum Brabant in Tilburg. Kom natuuronderzoek doen in de OO ZONE, seizoenen beleven in BOS, de potvis bewonderen of mammoetsluipen in IJstijd! In Het Noordbrabants Museum in Den Bosch worden er tijdens de vakanties superleuke activiteiten georganiseerd!
Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Tilburg.
Leesplezier bij Heyhoef. Een moderne omgeving waar je volop kan genieten van verhalen doe je bij Bibliotheek Heyhoef in Tilburg! Museum de Dorpsdokter. Aderlaten, kiezen trekken, de dokter was vroeger van alle markten thuis! Maak de geschiedenis mee. Kom deze zomer naar het Openluchtmuseum en maak een fantastische reis door de geschiedenis van ons land! Lezen, leren en ontdekken. Natuurlijk kun je boeken lenen in de bibliotheek, maar er is nog veel meer te doen! Geen bieb, toch lezen! Stap in een treinwagon of ga aan de slag in de werkplaats bij Het Ontdekstation013 in Tilburg! Stap even terug in de tijd en ontdek hoe men leeftijd in de ijzertijd bij IJzertijdboerderij in Dongen! Vincent was here. Ontdek de wereld van kunstenaar Vincent van Gogh en leer tekenen zoals hij! Kom langs in de bieb. In Midden Brabant vind je altijd wel een van de vestigingen van de bibliotheek in de buurt!
De 10 beste musea in Noord-Brabant TripAdvisor.
10 van 110 Musea in Noord-Brabant. Natuurmuseum Brabant Tilburg. 11 van 110 Musea in Noord-Brabant. Nationaal Klok Peel Museum Asten Asten. 12 van 110 Musea in Noord-Brabant. Van Abbemuseum Eindhoven. 13 van 110 Musea in Noord-Brabant. Oeteldonks Gemintemuzejum Den Bosch.

Contacteer ons