Meer resultaten voor doe museum

Doe Museum Veendam Nederland. Informatie Reviews Doe Museum Zoover.
Doe Museum scoort een 91, uit 10, op basis van 5 reviews. Wil je weten wat anderen vonden van Doe Museum in Veendam? Op deze pagina lees je reviews van Doe Museum. Je kunt 10 vakantiefoto's' van Doe Museum bekijken.
enschede museum twente
Dagje uit: Doe Museum Veendam in drenthe Mamaliefde.nl.
In de media. Dagje uit: Het Doe Museum in Veendam. Home Uitjes Museum Dagje uit: Het Doe Museum in Veendam. Dagje uit: Het Doe Museum in Veendam. educatief, gastblog, review. Het stond al een tijdje op mijn verlanglijstje; het Doe Museum in Veendam!
amsterdam museum amsterdam
de kunst van het doen Doe Museum.
voor kinderen volwassenen. Het Doe Museum is precies wat de naam zegt: een museum waar je naar kunst kunt kijken én van alles kunt doen! Ontdek de tentoonstellingen, ga creatief aan de slag en speel. Daar ben je nooit te oud voor!
graveren hengelo
Museumkids. De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
Doe mee tussen 22 dec 6 jan. Games op Museumkids. Zin in een spelletje? Museumkids Awards 2019. 70 Kidsproof musea en 10 museuminspecteurs. Bekijk alle winnaars. Waar gaan we heen? Ontdek de leukste musea en tentoonstellingen. Activiteiten speciaal voor jou! Met ingang van 2019 kunnen entreeprijzen en openingstijden veranderd zijn. Check vóór bezoek altijd de website van het museum.
enschede museum twente
Insektenwereld Leens Doezoo Leens.
Dat is wel even wat anders dan plaatjes aan de wand van een museum. DoeZoo is ook de wereld van kriebelbeestjes: de insecten. Je komt er niet alleen insecten tegen, maar ook dieren en planten die insecten eten. DoeZoo is buiten en binnen ruim 900m2 overdekt plezier. En is daarom geschikt met regen, sneeuw en zonneschijn. Er is namelijk altijd wat te beleven in DoeZoo. Ga dan naar de website van het Land van ANWB. Volg de Twitter DoeZoap @DoeZooLeens. Tweets by @DoeZooLeens. Nieuws / Agenda. Maandag 30 November. Kerstvakantie Agenda van 22 december t/m 6 januari. Kerstvakantie agenda: van 22 dec t/m 6 januari is onze doezoo geopend van ma t/m zat van 11 tot 17 lees meer. Horen, zien, proeven, ruiken en voelen: dat doe je bij DoeZoo!
graveren hengelo
Continium discovery center Museumplein Limburg Continium.
Continium is een interactief doe en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt. Nieuwsgierig naar de persberichten, een kijkje achter de schermen of een verslag van een evenement in Continium discovery center? Je vindt ze hier. Tip: volg ons op Facebook, Twitter, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte. Continium discovery center in Kerkrade is een plaats delict! Ontrafel jij het ijskoude mysterie van Ötzi? Plan je bezoek. Je bent welkom van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties regio zuid ook op maandag geopend! Je bent welkom van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties regio zuid ook op maandag geopend! Kidsproof museum van Nederland!
museum amsterdam
Doe Museum Veendam 7 reviews DagjeWeg.NL.
Het Doe Museum in Veendam is een ideaal dagje uit voor kinderen die niet kunnen stil zitten en volwassenen die weer even onbezorgd willen spelen! Is een gewoon museum te stil of te saai? Bij dit interactieve museum bekijk je kunst en ga je zelf lekker creatief aan de slag!
amsterdam museum amsterdam
Doe-Museum in de Piramide voor Sint-Maarten Nieuw-volendam.nl.
De opbrengst van dit project is bestemd voor de heropbouw van Sint-Maarten. De opening werd donderdag verricht door wethouder Vincent Tuijp, die vol bewondering de fraaie werkstukken en stands in de school bewonderde tijdens een rondgang, nadat het lint was doorgeknipt.
Entreeprijzen Doe Museum.
Natuurlijk begrijpen we dat je misschien eerst wilt ervaren of het Doe Museum die geschikte plek is. Daarom is het geen enkel probleem als je eerst het museum bezoekt, besluit je vervolgens op dezelfde dag dat je abonnement neemt dan verrekenen we het reeds betaalde entreegeld.
Bekijk gratis video's' over het Doe Museum in Veendam MuseumTV.
In deze mini-documentaire kunt u zien wat het Doe Museum in Veendam allemaal te bieden heeft en hoe kinderen op een actieve manier met kunst om kunnen gaan. Promo: Doe Museum in Veendam. Het Doe Museum in Veendam verwelkomt zijn bezoekers met de gouden hond Junior voor de ingang.
Bezoekersinformatie voor het Doe Museum in Veendam.
Recensie voor museum Doe Museum. Fijn dat u een recensie voor dit museum wilt geven. Geef hier uw mening en uw naam mag ook een alias zijn als u dat liever wilt. Het kan handig zijn om ook uw email te geven als we nog even over uw recensie willen overleggen, maar het is niet verplicht.

Contacteer ons