Resultaten voor rotterdam museum

Musea in Rotterdam Expedia Reisinspiratie.
Boijmans van Beuningen: Museum Park 18-20, 3015 CX Rotterdam, 31 10 4419445. Kunsthal: Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam, 31 10 4400300. Natuurhistorisch Museum: Westzeedijk 345, 3015 AA Rotterdam, 010 4364222. Maritiem Museum Rotterdam: Leuvehaven 1, 3011 EA Rotterdam, 010 4132680.
Ontdek de musea van Rotterdam Holland.com.
Bewonder honderd jaar aan fotografie van Nederlandse fotografen in het Nederlands Fotomuseum. Chabot Museum Rotterdam. Schilderijen en beeldhouwwerken van een Nederlandse expressionist. Museum Boijmans Van Beuningen. Van Rembrandt tot Rothko: Museum Boijmans Van Beuningen neemt u mee door de kunstgeschiedenis.
Rotterdam krijgt museum ter nagedachtenis aan landverhuizers NRC.
Nu krijgt ook Rotterdam een museum om de miljoenen landverhuizers te herdenken die in de negentiende eeuw de stad achter zich lieten. Net als in Antwerpen en de twee Duitse havensteden komt het museum op een historische plek: de Fenixloodsen op Katendrecht.
Home Museum Boijmans Van Beuningen. Previous. Next. Facebook. Instagram. Twitter. Pinterest. Back to top. Zoeken. Winkelwagen. Play.
Ben je met een groep, of benieuwd wat er voor kleine kinderen te doen is? Er is voor ieder wat wils in Museum Boijmans Van Beuningen en wij helpen je graag op weg. Plan je bezoek Bezoekinformatie. 3015 CX Rotterdam.
Maritiem Museum Rotterdam YouTube.
Maritiem Museum Rotterdam Play all. In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers.
Het Museumpark: attracties van Rotterdam.
De musea van het Museumpark in Rotterdam. Het Museumpark in Rotterdam ligt tussen de Museum Boijmans Van Beuningen en de Westzeedijk. In het Museumpark liggen zes musea. De andere musea zijn: het Nederlands Architectuurinstituut, het Chabot Museum, de Kunsthal, het Natuurhistorisch Museum Rotterdam en Villa Sonneveld.
Maritiem Museum Splashtours Splashtours Rotterdam. facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
LET OP: Voor de openingstijden van het Maritiem museum verwijzen wij u naar www.maritiemmuseum.nl Het Maritiem Museum is gesloten op maandag, Nieuwjaarsdag, Koningsdag en 1e Kerstdag. Maritiem Museum Rotterdam. Vanuit het bruisend hart van Rotterdam komt in het Maritiem Museum de maritieme wereld van vroeger, vandaag en morgen tot leven voor jong en oud.
Museum Rotterdam korting CJP.
In dit gloednieuwe museum zie je alles over verleden, heden en toekomst van Mokum Reisj, 010, Rotown, oftewel: Rotterdam. Het spectaculaire gebouw van architect Rem Koolhaas bestaat helemaal uit glas en staal en staat in hartje centrum, achter het stadhuis.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Museum Rotterdam.
ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND Dieren uit heel de wereld krijgen een plekje in het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam. Jan Lels Redding en Veerdienstmuseum. geopend: open op woensdag. HOEK VAN HOLLAND, ZUID-HOLLAND In een oude munitiebunker uit 1943 is het Museum Jan Lels te vinden.
Musea in Rotterdam de beste musea en tentoonstellingen.
De locatie in Delfshaven heet ook Museum Rotterdam 40 45 Nu en geeft een goed beeld van de tweede wereldoorlog in Rotterdam met als belangrijkste attractie, het herbeleven van het bombardement. Nog steeds in Delfhaven vind je het museum Scheepswerf De Delft, waar je de reconstructie van het 18e eeuwse schip De Delft kunt zien.

Contacteer ons