Meer resultaten voor doe museum zwolle

De ontdekhoek Kom mee op ontdekkingstocht voor alle kinderen leukHome De ontdekhoek.
Geachte bezoekers de Ontdekhoeken zijn in de voorjaarsvakantie gewoon geopend conform de regionale vakantie planning. Je bent dus van harte Welkom in Zwolle, Rotterdam en Den Bosch! Ontdekhoek op uitnodiging op Nederland Innoveert, techniek werkt! De Ontdekhoek was aanwezig op Nederland Innoveert!
Gezondheidscentrum
Ontdek alle coole musea voor kinderen per provincie.
Bezoek je graag een museum en heb je kinderen? Dan zit je goed, want wist jij dat veel musea helemaal niet saai zijn en zeer geschikt én leuk voor kinderen! Zoek en vind je favoriete museum en ontdek welke tentoonstelling er binnenkort te bezoeken is.
museum amsterdam
Doepark Nooterhof Zwolle Landstede Doepark Nooterhof.
Het gaat een onderwijslocatie van het Thomas a Kempis College worden. De activiteiten in de tuin van Doepark Nooterhof gaan deze zomer gewoon door. Rond de zomer wil de Gemeente Zwolle de nieuwe visie en de randvoorwaarden voor het park vaststellen.
moderne horloges dames
Alle coole musea voor kinderen in Overrijssel.
Museum de fundatie Zwolle Overijssel. Het is mogelijk om in Kasteel het Nijenhuis je verjaardag te vieren. Voor prinsessen en ridders van 4 tot en met 7 jaar is een speciaal programma ontwikkeld. Ze zijn welkom in een mooie prinsessenjurk of heldhaftig ridderkostuum.
Portugese
Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Zwolle.
Park de Stadshoeve Zwolle. Groen park in het hart van Stadshagen! Museum De Oude Aarde. Ga op ontdekkingsreis, word goudzoeker en trotseer de krokodillen! Ontdek de binnenstad Zwolle. In de herfstvakantie met het hele gezin in de binnenstad van Zwolle!
haartransplantatie voor na
Techniekmusea KIVI.
NEMO Science Museum is het grootste science center van Nederland. Vijf etages vol doe en ontdekdingen rond het thema wetenschap en technologie! Meer informatie over NEMO Science Museum. Nieuw Land vertelt het verhaal van het stukje Nederland dat nu Provincie Flevoland heet. Vanaf de prehistorie met de rijke Swifterbant cultuur het één na oudste skelet van Nederland is hier te bezichtigen, de ruige Zuiderzee en het leven daar om heen tot aan s werelds grootste inpolderingsprojecten, namelijk het Zuiderzeeproject. De vernieuwde tentoonstelling Polderen! toont alles over het immens grote project, vanaf de eerste plannen en tekeningen tot aan nu. Nieuw Land vertelt het verhaal van zesduizend jaar Flevolandse geschiedenis in fascinerende presentaties voor het hele gezin. Meer informatie over Nieuw Land. De Ontdekhoek is een grote kinderwerkplaats waar kinderen van 4 tot 14 jaar zelf aan de slag gaan en zelf kunnen ontdekken hoe vele technieken werken. Er is keuze uit meer dan 30 verschillende proefjes. Ontdekhoek Nederland heeft vijf vestigingen: Rotterdam, Sittard, Den Bosch, Zwolle en nu ook in Amsterdam!
mini pc

op 25-12-2018 open. op 26-12-2018 open. op 27-12-2018 open. op 28-12-2018 open. op 29-12-2018 open. op 30-12-2018 open. op 31-12-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
de kunst van het doen Doe Museum.
voor kinderen volwassenen. Het Doe Museum is precies wat de naam zegt: een museum waar je naar kunst kunt kijken én van alles kunt doen! Ontdek de tentoonstellingen, ga creatief aan de slag en speel. Daar ben je nooit te oud voor!
Museumkids. De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
Doe mee tussen 22 dec 6 jan. Games op Museumkids. Zin in een spelletje? Museumkids Awards 2019. 70 Kidsproof musea en 10 museuminspecteurs. Bekijk alle winnaars. Waar gaan we heen? Ontdek de leukste musea en tentoonstellingen. Activiteiten speciaal voor jou! Met ingang van 2019 kunnen entreeprijzen en openingstijden veranderd zijn. Check vóór bezoek altijd de website van het museum.

Contacteer ons