Op zoek naar doe museum zwolle?

De ontdekhoek Kom mee op ontdekkingstocht voor alle kinderen leukHome De ontdekhoek.
Geachte bezoekers de Ontdekhoeken zijn in de voorjaarsvakantie gewoon geopend conform de regionale vakantie planning. Je bent dus van harte Welkom in Zwolle, Rotterdam en Den Bosch! Ontdekhoek op uitnodiging op Nederland Innoveert, techniek werkt! De Ontdekhoek was aanwezig op Nederland Innoveert!
ikea
Doepark Nooterhof Zwolle Landstede Doepark Nooterhof.
Het gaat een onderwijslocatie van het Thomas a Kempis College worden. De activiteiten in de tuin van Doepark Nooterhof gaan deze zomer gewoon door. Rond de zomer wil de Gemeente Zwolle de nieuwe visie en de randvoorwaarden voor het park vaststellen.
offshore keuring den helder
Ontdek alle coole musea voor kinderen per provincie.
Bezoek je graag een museum en heb je kinderen? Dan zit je goed, want wist jij dat veel musea helemaal niet saai zijn en zeer geschikt én leuk voor kinderen! Zoek en vind je favoriete museum en ontdek welke tentoonstelling er binnenkort te bezoeken is.
Bureaustoelen
Alle coole musea voor kinderen in Overrijssel.
Museum de fundatie Zwolle Overijssel. Het is mogelijk om in Kasteel het Nijenhuis je verjaardag te vieren. Voor prinsessen en ridders van 4 tot en met 7 jaar is een speciaal programma ontwikkeld. Ze zijn welkom in een mooie prinsessenjurk of heldhaftig ridderkostuum.
google advertentie
Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Zwolle.
Vier de vrijheid met het hele gezin op bevrijdingsfestival Zwolle in de familieweide! Jan Klaassen en Katrijn, wie kent ze niet? Ontdek ze in het Poppenspel museum! De Verhalenboot Zwolle. Verteltheater De" Verhalenboot" is een drijvend theater met een magnifieke beleving!
Techniekmusea KIVI.
NEMO Science Museum is het grootste science center van Nederland. Vijf etages vol doe en ontdekdingen rond het thema wetenschap en technologie! Meer informatie over NEMO Science Museum. Nieuw Land vertelt het verhaal van het stukje Nederland dat nu Provincie Flevoland heet. Vanaf de prehistorie met de rijke Swifterbant cultuur het één na oudste skelet van Nederland is hier te bezichtigen, de ruige Zuiderzee en het leven daar om heen tot aan s werelds grootste inpolderingsprojecten, namelijk het Zuiderzeeproject. De vernieuwde tentoonstelling Polderen! toont alles over het immens grote project, vanaf de eerste plannen en tekeningen tot aan nu. Nieuw Land vertelt het verhaal van zesduizend jaar Flevolandse geschiedenis in fascinerende presentaties voor het hele gezin. Meer informatie over Nieuw Land. De Ontdekhoek is een grote kinderwerkplaats waar kinderen van 4 tot 14 jaar zelf aan de slag gaan en zelf kunnen ontdekken hoe vele technieken werken. Er is keuze uit meer dan 30 verschillende proefjes. Ontdekhoek Nederland heeft vijf vestigingen: Rotterdam, Sittard, Den Bosch, Zwolle en nu ook in Amsterdam!

op 24-06-2018 open. op 25-06-2018 open. op 26-06-2018 open. op 27-06-2018 open. op 28-06-2018 open. op 29-06-2018 open. op 30-06-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
Privacy en veiligheid. Meedoen als museum. Dashboard voor musea. Hulp bij de app. Deel: https//www.museumkids.nl: https//www.museumkids.nl: is gekopieerd! Nu kun je hem plakken waar je zelf wil! Volg ons: Inloggen. Vul je e-mailadres, telefoonnummer of MuseumKaartnummer in om in te loggen.

Contacteer ons