Meer resultaten voor doe museum nederland

Top 10 Musea Voor Kinderen in Nederland Alletop10lijstjes.
Hier voer je zelf waterproefjes uit en kom je van alles te weten over dijkbeheer en het drink en grondwater in Nederland en de rest van de wereld. In het museum is een heus waterlaboratorium gevestigd. Misschien wel de leukste ervaring is het tochtje door een riool!
VPN
De 10 allerleukste kidsproof musea in Nederland Famme.
Verkleed als onderzoeker met vergrootglas, blacklightzaklamp en spiegeltje op zoek naar sporen van smokkelwaar en geheime codes in de kinder-doe-tentoonstelling van het Maritiem Museum in Rotterdam helpen kleine avonturiers Professor Plons in de jacht op smokkelaars in de haven. Varen door het riool. Waterratten maak je blij met een middagje in het Nederlands Watermuseum in Arnhem. Proefjes doen, een tocht door het riool, maar ook serieuzer werk als les over drinkwater, dijkbeheer en gebruik van water in Nederland en de rest van de wereld.
reseller
Ontdek alle coole musea voor kinderen per provincie.
Zoek en vind je favoriete museum en ontdek welke tentoonstelling er binnenkort te bezoeken is. Ofwel, breng een bezoek aan een museum kinderen! Ontdek het zelf, een museum is cool voor kids! Hieronder vind je vrijwel alle musea in Nederland die leuk zijn voor kinderen.
magnetron
Wat is een leuk museum met kinderen? Dit zijn de 20 leukste musea.
Van plaggenhutten tot jaren 50 woningen. Ga met de tram door het park en ervaar hoe het was om in de verschillende tijden in Nederland te wonen. In de vakanties zijn er extra activiteiten voor kinderen. Dit museum is één van onze favorieten!
activiteiten doe museum musea Uitstapjes zoeken DagjeWeg.NL.
Kunst kijken en lekker veel zelf doen in het Doe Museum. VEENDAM, GRONINGEN Doe Museum Veendam is een plek waar je je handen uit de mouwen kunt steken! Niet alleen kinderen, ook volwassenen spelen hier eindeloos! Bekijk prachtige tentoonstellingen en ga daarna zelf aan de slag.
De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
Bepaal samen de meest kidsproof musea van Nederland. En maak kans op leuke prijzen. Word inspecteur Kijk hoe het werkt. Waar gaan we heen? Ontdek de leukste musea en tentoonstellingen. Activiteiten speciaal voor jou! Hoi, ik ben Tikkit! Ga je samen met mij op avontuur? In de buurt van. Toon resultaten Actuele tips en nieuwtjes. Vlogs op Museumkids! Deel jouw museumvlogs in je profiel. Escher op reis. foto van de week. Dit zijn de winnaars. Wie wonnen de vlogworkshop? De nieuwste inspecteurs. De winnaars zijn bekend! Bekijk de winnaars. Museum Het Valkhof.
Techniekmusea KIVI.
NEMO Science Museum is het grootste science center van Nederland. Vijf etages vol doe en ontdekdingen rond het thema wetenschap en technologie! Meer informatie over NEMO Science Museum. Nieuw Land vertelt het verhaal van het stukje Nederland dat nu Provincie Flevoland heet.
Met de kinderen naar het museum WegmetdeKids.
De" oude bakkerij" is reeds jaren een begrip, en sinds enkele jaren durven wij onszelf Het" lekkerste museum van Nederland" te noemen. Immers, in welk museum loopt het water je reeds in de mond bij binnenkomst en ga je met een voldaan gevoel enkele uren later weer naar buiten?

Contacteer ons