Meer resultaten voor doe museum kind

Wat is een leuk museum met kinderen? Dit zijn de 20 leukste musea.
Een aanrader voor gezinnen! Lees hier onze ervaringen met het Museum voor Beeld en Geluid in Hilversum. Wees een popster in Beeld en Geluid 12. Is jouw kind een wetenschapper in de dop of gewoon ontzettend nieuwsgierig? Dan wordt het tijd om naar het Universiteitsmuseum Utrecht te gaan. Doe de skelettentoer of ga op zoek naar vreemde beesten in het rariteitenkabinet.
alimentatieonderzoek
Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Amsterdam.
Van Gogh Museum: Speurtocht. Ontdek door middel van een speurtocht alles over Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum! Leer Amsterdam kennen met deze DNA Familietour in het Amsterdam Museum! In deze familierondleiding maak je kennis met de hoogtepunten van het Rijksmuseum!
Gokkasten
De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
Privacy en veiligheid. Meedoen als museum. Dashboard voor musea. Hulp bij de app. Deel: https//www.museumkids.nl: https//www.museumkids.nl: is gekopieerd! Nu kun je hem plakken waar je zelf wil! Volg ons: Inloggen. Vul je e-mailadres, telefoonnummer of MuseumKaartnummer in om in te loggen.
zwitserse horloges
Met de kinderen naar het museum WegmetdeKids.
Het museum verzorgt voor uw kind een feestelijke workshop met de jarige als middelpunt. Een kunstenaar neemt de kinderen mee voor een gesprek op zaal over de kunstwerken. Hierna gaan ze met hun nieuw verworven kennis aan de slag met krijt en verf in t Atelier.
de ruyter training
Museum voor kinderen? Dit zijn de top 25 leukste musea van peuters tot tieners Mamaliefde.
En een kip? Doe het voerspel en je weet het. Ben je nooit eerder in een museum geweest? In de themaruimte het museum ontdek je wat een museum is. Maak kennis met de kunstwerken van Dick Bruna, ga zelf aan de slag met vorm en kleur, of bouw een kunstwerk met blokken. Pas op dat je kunstige toren niet omvalt! Meer informatie vind je hier. Lees ook: Dagje uit: Bezoek aan het Nijntje museum. In het centrum van Utrecht vindt je het spoorwegmuseum. Welk kind is nu niet onder de indruk van voorbij denderende treinen?
Ontdek alle coole musea voor kinderen per provincie.
Bezoek je graag een museum en heb je kinderen? Dan zit je goed, want wist jij dat veel musea helemaal niet saai zijn en zeer geschikt én leuk voor kinderen! Zoek en vind je favoriete museum en ontdek welke tentoonstelling er binnenkort te bezoeken is.
Top 10 Musea Voor Kinderen in Nederland Alletop10lijstjes.
Schuin tegenover Artis vind je het Verzetsmuseum. Dit museum heeft drie vaste exposities, namelijk Nederland in bezettingstijd, Nederlands-Indië en het Verzetsmuseum Junior. In de laatstgenoemde expositie maken de kinderen kennis met Jan, Eva, Nelly en Henk. Als kind hebben zij de oorlog meegemaakt.
Top 10 leukste musea voor kinderen Museumkwartier.nl.
Het Universiteitsmuseum bevat leuke en uitdagende doe activiteiten voor kinderen en ouders. Ga als echte wetenschapper aan de slag in het jeugdlab en kom veel te weten over eigenlijk van alles. Bekijk interessante en vreemde voorwerpen bijvoorbeeld: skeletten, opgezette dieren en een deeltjesversneller geven een kijkje in de wereld van de Universiteit Utrecht. Niet voor niets is het Universiteitsmuseum winnaar kidsproof museum Utrecht 2014 geworden.

Contacteer ons