Meer resultaten voor doe museum kind

Continium discovery center Museumplein Limburg Continium.
Continium is een interactief doe en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt. Nieuwsgierig naar de persberichten, een kijkje achter de schermen of een verslag van een evenement in Continium discovery center? Je vindt ze hier. Tip: volg ons op Facebook, Twitter, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte. Continium discovery center in Kerkrade is een plaats delict! Ontrafel jij het ijskoude mysterie van Ötzi? Plan je bezoek. Je bent welkom van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties regio zuid ook op maandag geopend! Je bent welkom van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties regio zuid ook op maandag geopend! Kidsproof museum van Nederland!
Alle coole musea voor kinderen in Overrijssel.
Taart en drinken maken dit kinderfeestje compleet. Overige musea in Overijssel geschikt voor kinderen.: Bonami SpelComputer Museum Zwolle lees onze review met praktische informatie. Museum Natura Docet Denekamp. Museum TwentseWelle Enschede. Nationaal Tinnen Figuren Museum Ommen. Rijksmuseum Twenthe Enschede. Speelgoedmuseum Deventer Deventer.
Doe Museum Voor de kinderen Toerisme Veendam Oostgrunn.nl een prachtige regio.
Kom kijken én doen in het Doe Museum. Het Doe Museum organiseert doorlopend bijzondere tentoonstellingen van schilderijen, beelden en fotografie. Met LEGO en Bricks kun je prachtige kunstwerken maken. In deze expositie zie je het werk van meesterbouwers uit heel Nederland.
Wat is een leuk museum met kinderen? Dit zijn de 20 leukste musea.
Een aanrader voor gezinnen! Lees hier onze ervaringen met het Museum voor Beeld en Geluid in Hilversum. Wees een popster in Beeld en Geluid 12. Is jouw kind een wetenschapper in de dop of gewoon ontzettend nieuwsgierig? Dan wordt het tijd om naar het Universiteitsmuseum Utrecht te gaan. Doe de skelettentoer of ga op zoek naar vreemde beesten in het rariteitenkabinet.
Coole musea voor kids in Noord-Holland MoodKids.
Posted in: museum kinderen per provincie. MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten. Bezoek de website. Tafels oefenen op een leuke manier! Met gratis printable. Hoe help je je kind zijn emoties te verkennen?
Maritiem Museum Rotterdam.
Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers. Luister naar verhalen, bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon.
Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Amsterdam.
Mee op een oude tram! Een museum in een rijdende tram! Lekker rijden naar bijvoorbeeld het Amsterdamse Bos! Ontdek hoe deftige mensen vroeger leefden, bij het Willet-Holthuysen museum in Amsterdam. Ontdek de geschiedenis en cultuur van Amsterdam in 3D bij Museum of Amsterdam Illusions!
7x de leukste musea voor peuters Dechicks.com. pinterest. instagram. heart. twitter. facebook. youtube.
Speelgoed van 500 jaar geleden, wel eens gezien? Dit museum is voor jou dus net zo leuk als voor je little one. Voor jou een feest der herkenning, voor je kind een paradijs. Poppenhuizen, kinderboeken, trainrails, je vindt van alles in het Speelgoedmuseum.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Museumkaart Speciaal Met kinderen.
controleer altijd de openingstijden van het museum dat je wilt bezoeken. aanbevolen door kinderen. Met kinderen Avonturiers, uitvinders, kunstenaars en dromers. Klaartje: Er zijn zoveel leuke musea voor kinderen die wij ook leuk vinden. Dus dit jaar gaan we voor de Museumkaart!
Ontdek alle coole musea voor kinderen per provincie.
Bezoek je graag een museum en heb je kinderen? Dan zit je goed, want wist jij dat veel musea helemaal niet saai zijn en zeer geschikt én leuk voor kinderen! Zoek en vind je favoriete museum en ontdek welke tentoonstelling er binnenkort te bezoeken is.

Contacteer ons