Zoeken naar doe museum belgie

Coole musea voor kinderen in België.
Aquarium van Brussel Aquarium Museum of Aquariologie Centrum Brussel. Zijn jullie echte museumfreaks? Dan is de Brusselse Museumnacht wat voor jullie. VERZOEK: Ken jij nog een te gek museum in Vlaanderen of België en ontbreek dit nog op ons overzicht?
museum den haag
De 10 leukste musea voor kinderen UiTmetVlieg.be.
De vele levende en opgezette dieren, de dinoskeletten, de interactieve spelletjes en filmpjes maken een bezoek aan dit museum superleuk. Via meer dan 280 interactieve opstellingen ontdek je in Technopolis de wetenschap die schuilgaat achter tal van zaken uit het dagelijks leven.
eiken boomstam planken schaaldelen met schors

in een straal van 15 km. in een straal van 30 km. in een straal van 45 km. in een straal van 60 km. Open in alle maanden. open in januari. open in februari. open in maart. open in april.
shirt laten bedrukken
Dit zijn de 16 musea met de grootste funfactor goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
In Suikerstad Tienen kunnen zoetekauwen dankzij de deskundige uitleg van professor Zucchero alles leren over suiker, van bietenteelt tot klontje. Als bezoeker word je gereduceerd tot de grootte van een molecule om zo de drie verdiepingen van het museum te ontdekken.
vca den helder
Echt een bezoekje waard: 23 fantastische musea in ons Belgenlandje.
Het In Flanders Fields museum is een absolute klassieker. Een modern en interactief museum dat je alles vertelt over de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog tot de herdenkingen van vandaag. Perfecte combinatie van old meets new! Horta Museum in Brussel.
Techniekmusea KIVI.
NEMO Science Museum is het grootste science center van Nederland. Vijf etages vol doe en ontdekdingen rond het thema wetenschap en technologie! Meer informatie over NEMO Science Museum. Nieuw Land vertelt het verhaal van het stukje Nederland dat nu Provincie Flevoland heet.
Uitstapjes met Kinderen Musea.
We hebben ook nergens openingsuren vermeld omdat nogal wat musea deze regelmatig aanpassen en er voor individuele bezoeken andere bezoektijden gelden dan voor groepsbezoeken. Bekijk dus zeker even de website van het museum voor je er met de kids naartoe trekt.
De 10 beste specialiteitenmusea in België TripAdvisor.
6 van 35 Musea in Antwerpen. Komt overeen: Specialiteitenmusea. Hergé Museum Louvain-la-Neuve. 1 van 2 Musea in Louvain-la-Neuve. Komt overeen: Specialiteitenmusea. Museum Aan de Ijzer Diksmuide. 1 van 1 Musea in Diksmuide. Komt overeen: Specialiteitenmusea. STAM Ghent City Museum Gent.
Top 10 Musea Voor Kinderen in Nederland Alletop10lijstjes.
Waar je interesse ook ligt, in Nemo leer je altijd iets bij. Uitrusten doe je op het dak van Nemo. Hier waan je je op een gezellig stadsplein met een groots uitzicht over het centrum van Amsterdam. Dit museum trekt bezoekers van alle leeftijden.

Contacteer ons