Meer resultaten voor doe museum belgie

DE 10 BESTE specialiteitenmusea in België TripAdvisor.
Hospital Notre Dame de la Rose Museum. Historische musea, Kunstmusea. Francois Duesberg Museum. Museum De Reede. Specialiteitenmusea, Kunstgalerieën, Kunstmusea. Van Buuren Museum. Militaire musea 17. Historische locaties, Militaire bases faciliteiten, Militaire musea. 101 Airborne Museum Le Mess Bastogne. Salvador Dali Exhibition.
Home Natuurmuseum Fryslân.
Deze Bijenpacts zijn het vervolg op het bijensymposium van 22 september. Nationale Boomfeestdag: 500 bomen voor het Stienserbos! Op woensdag 13 maart hebben de groep 8 leerlingen van basisschool de Jint en basisschool de Sparkel uit Stiens bomen geplant tijdens de Nationale Boomfeestdag. Altijd in het museum.
de kunst van het doen Doe Museum.
voor kinderen volwassenen. Het Doe Museum is precies wat de naam zegt: een museum waar je naar kunst kunt kijken én van alles kunt doen! Ontdek de tentoonstellingen, ga creatief aan de slag en speel. Daar ben je nooit te oud voor!
Home.
Talent uit de regio. Huur het museum. Doe een gift. Tarieven en kortingen. nl en fr. Plan je bezoek. Met de klas. Met een groep. Personen met een beperking. Nu in M. M-Schatkamer van Sint-Pieter. Talent uit de regio. Huur het museum. Doe een gift.
De 10 leukste musea voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Je steekt er de handen uit de mouwen tijdens allerlei workshops, geeft je ogen de kost tijdens te gekke demo's' en shows en je gaat er aan de slag met talloze interactieve opstellingen. Het Museum voor Natuurwetenschappen verwelkomt je in stijl met een reuzengrote dino voor de deur.
Top 10 Musea Voor Kinderen in Nederland Alletop10lijstjes.
Waar je interesse ook ligt, in Nemo leer je altijd iets bij. Uitrusten doe je op het dak van Nemo. Hier waan je je op een gezellig stadsplein met een groots uitzicht over het centrum van Amsterdam. Dit museum trekt bezoekers van alle leeftijden.
Dordrechts Museum Ontdek zes eeuwen schilderkunst.
Een nieuwe kijk op kunst en calvinisme Te zien tot en met 26 mei 2019. Ton Kraayeveld Te zien tot en met 5 mei 2019. Tekenaar 1918-1984 Te zien tot en met 26 mei 2019. Het Dordrechts Museum organiseert activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.
DE 10 BESTE musea in België TripAdvisor.
1 van 1 Musea in Beringen. Hooge Crater museum Ieper Ypres. 2 van 12 Musea in Ieper Ypres. 6 van 38 Musea in Antwerpen. Musée de la Photographie Charleroi. 2 van 10 Musea in Charleroi. December 44 Historical Museum La Gleize.
10 originele doe-tips met kids Goed Gevoel. Vorige. Volgende.
Maar ondergronds vind je nog steeds een wonderlijke archeologische site waar het heerlijk dwalen is en kinderen zich mogen verkleden als prinsessen en ridders. Coudenberg Archeologische site en museum, KunstbergPaleizenplein, 71000, Brussel. Een denkbeeldige plaats, zo leggen de eigenaars van het Brusselse Houtsiplou de naam van hun restaurant uit.
Kindvriendelijke musea in België 30 Tips Reistipsmetkids.nl.
Dit museum ontdek je door middel van doe-opdrachten tussen de kunstwerken, workshops en gezinsactiviteiten. En niet enkel binnen is er veel te beleven, ook buiten in de tuin en in de museumspelstraat is heel wat te doen. Museum aan de IJzer.
Bakkerijmuseum Veurne UiT in Vlaanderen.
Locatie Museum of galerij. Het Bakkerijmuseum van Veurne bezit de belangrijkste collectie bakerfgoed van België en is bovendien en doe-museum voor jong en oud. Via activiteiten, workshops en demonstraties kan je het hele jaar door proeven van het ambachtelijke bakkersvak.

Contacteer ons