Meer resultaten voor doe museum belgie

Coole musea voor kinderen in België.
Aquarium van Brussel Aquarium Museum of Aquariologie Centrum Brussel. Zijn jullie echte museumfreaks? Dan is de Brusselse Museumnacht wat voor jullie. VERZOEK: Ken jij nog een te gek museum in Vlaanderen of België en ontbreek dit nog op ons overzicht?
museum den haag
De 10 leukste musea voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Je steekt er de handen uit de mouwen tijdens allerlei workshops, geeft je ogen de kost tijdens te gekke demo's' en shows en je gaat er aan de slag met talloze interactieve opstellingen. Het Museum voor Natuurwetenschappen verwelkomt je in stijl met een reuzengrote dino voor de deur.
museum amsterdam

in een straal van 15 km. in een straal van 30 km. in een straal van 45 km. in een straal van 60 km. Open in alle maanden. open in januari. open in februari. open in maart. open in april.
beste datingsite
Dit zijn de 16 musea met de grootste funfactor goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
In Suikerstad Tienen kunnen zoetekauwen dankzij de deskundige uitleg van professor Zucchero alles leren over suiker, van bietenteelt tot klontje. Als bezoeker word je gereduceerd tot de grootte van een molecule om zo de drie verdiepingen van het museum te ontdekken.
Portugese
Echt een bezoekje waard: 23 fantastische musea in ons Belgenlandje.
Het In Flanders Fields museum is een absolute klassieker. Een modern en interactief museum dat je alles vertelt over de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog tot de herdenkingen van vandaag. Perfecte combinatie van old meets new! Horta Museum in Brussel.
slotenmaker vught
Techniekmusea KIVI.
NEMO Science Museum is het grootste science center van Nederland. Vijf etages vol doe en ontdekdingen rond het thema wetenschap en technologie! Meer informatie over NEMO Science Museum. Nieuw Land vertelt het verhaal van het stukje Nederland dat nu Provincie Flevoland heet.
mini pc
Uitstapjes met Kinderen Musea.
We hebben ook nergens openingsuren vermeld omdat nogal wat musea deze regelmatig aanpassen en er voor individuele bezoeken andere bezoektijden gelden dan voor groepsbezoeken. Bekijk dus zeker even de website van het museum voor je er met de kids naartoe trekt.
DE 10 BESTE specialiteitenmusea in België TripAdvisor.
Hospital Notre Dame de la Rose Museum. Historische musea, Kunstmusea. Francois Duesberg Museum. Museum De Reede. Specialiteitenmusea, Kunstgalerieën, Kunstmusea. Van Buuren Museum. Militaire musea 17. Historische locaties, Militaire bases faciliteiten, Militaire musea. 101 Airborne Museum Le Mess Bastogne. Salvador Dali Exhibition.
Top 10 Musea Voor Kinderen in Nederland Alletop10lijstjes.
Waar je interesse ook ligt, in Nemo leer je altijd iets bij. Uitrusten doe je op het dak van Nemo. Hier waan je je op een gezellig stadsplein met een groots uitzicht over het centrum van Amsterdam. Dit museum trekt bezoekers van alle leeftijden.

Contacteer ons