Meer resultaten voor doe museum rotterdam

Louwman Museum Welkom bij het Louwman Museum Den Haag.
Het Louwman Museum accepteert de Museumkaart. Het Louwman Museum Mysterie: interactieve game voor kids! Louwman Museum verkozen tot beste evenementenlocatie 2017. Wees één van de eerste vrienden die dit leuk vindt. Dinsdag tot en met zondag van 1000: uur tot 1700: uur.
De 5 leukste kidsproof musea van Rotterdam Kleine Rotterdammer.
Uitjes met kinderen in Rotterdam. Kindvriendelijke restaurants in Rotterdam. Met kinderen naar een museum in Rotterdam. Speeltuinen in Rotterdam. Net buiten Rotterdam. De leukste kindvriendelijke restaurants, musea, uitjes en winkels van Rotterdam. Met kinderen naar een museum in Rotterdam: hier moet je zijn!
RDM Rotterdam RDM Onderzeebootloods.
Vloerverwarming en luchtbehandeling. Doe een aanvraag. Download deze video. Het is nu mogelijk om uw evenement 3D in te tekenen. U kan de CAD bestanden aanvragen indien gewenst. Download hier beeldmateriaal en plattegronden om een goed beeld te krijgen van de setting en mogelijkheden. Deze events gingen u voor. Zakelijke bijeenkomsten als de 3D Printing Conference, General Assembly en het Landelijke Energiedialoog van Ministerie van Economische Zaken. Maar ook publieksevenementen als De Aanval van Museum Rotterdam, TechBase van Ministerie van Defensie, dansvoorstelling Conny Janssen Danst, techniekfestival Nederland innoveert en Blown Away van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.
De 10 allerleukste kidsproof musea in Nederland Famme.
Verkleed als onderzoeker met vergrootglas, blacklightzaklamp en spiegeltje op zoek naar sporen van smokkelwaar en geheime codes in de kinder-doe-tentoonstelling van het Maritiem Museum in Rotterdam helpen kleine avonturiers Professor Plons in de jacht op smokkelaars in de haven. Varen door het riool.
Maritiem Museum Rotterdam in Rotterdam Zuid-Holland Museum4All.
Kinderen komen in het museum volop aan hun trekken. Naast de presentatie van de Rotterdamse haven MainPort Live, de kinder-doe-tentoonstelling Professor Plons en de expo Geen zee te hoog kun je in het museum jaarlijks drie tot vier nieuwe exposities bezoeken. Leuvenhaven 1, 3011 EA Rotterdam Zuid-Holland.
Museum voor kinderen? Dit zijn de top 25 leukste musea van peuters tot tieners Mamaliefde.
Lees ook: Bezoek aan Trix in Naturalis Lees ook: Op Expeditie in Naturalis. Maritiem Museum met Professor Plons Rotterdam. We blijven nog even hangen binnen het onderwerp scheepvaart, want in Rotterdam is namelijk ook het Maritiem Museum te vinden. In dit museum ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven.
Maritiem Museum, Rotterdam De Speeltuinbende.
Wat we voor je kunnen doen. Terug naar overzicht. Maritiem Museum, Rotterdam. Previous Pause Next. In het Maritiem Museum in Rotterdam gaan kinderen van 4 tot 10 jaar op avontuur in de haven van Professor Plons. Ze maken spelenderwijs kennis met de maritieme wereld.
Maritiem Museum Splashtours Splashtours Rotterdam. facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
LET OP: Voor de openingstijden van het Maritiem museum verwijzen wij u naar www.maritiemmuseum.nl Het Maritiem Museum is gesloten op maandag, Nieuwjaarsdag, Koningsdag en 1e Kerstdag. Maritiem Museum Rotterdam. Vanuit het bruisend hart van Rotterdam komt in het Maritiem Museum de maritieme wereld van vroeger, vandaag en morgen tot leven voor jong en oud.
ontdekken en uitvinden voor stoere kids.
De spectaculaire apparaten van de speelfabriek dagen kinderen uit om zélf aan de slag te gaan. Door te maken, testen en verbeteren gaan ze spelend aan de slag met wetenschap. Superleuk, en leerzaam. prijzen en tijden. waar is het? Wat is er te doen? Glashaven 46, Rotterdam.
met korting naar het Maritiem Museum, een leuk dagje uit.
In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. 1/5 Maritiem Museum. 2/5 Maritiem Museum. 3/5 Maritiem Museum. 4/5 Maritiem Museum. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers.
Museumkaart Schatkamerdetail.
Ga met je kinderen op avontuur in de haven van Professor Plons of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon.

Contacteer ons