Op zoek naar doe museum rotterdam?

Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Rotterdam.
Bekijk in het Onderwijsmuseum in Dordrecht allerlei schoolspullen van vroeger tot nu! Maritiem Museum Rotterdam. Tussen de 4 en 10 jaar oud? Ga dan met Professor Plons mee op avontuur in de haven! Kom naar Miniworld Rotterdam en ontdek de grootste miniatuurwereld van de Benelux.
anonymous
De ontdekhoek Kom mee op ontdekkingstocht voor alle kinderen leukHome De ontdekhoek.
Het nationaal techniek festival te Rotterdam. Op donderdag 21 en vrijdag 22 april vond in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam de derde editie van Nederland innoveert NLi plaats. Ontdekhoek aanwezig op TechniekRijk Fontys Hogeschool. Ontdekhoek was aanwezig op TechniekRijk 2016 Fontys Hogeschool!
buddha to buddha
De ontdekhoek Kom mee op ontdekkingstocht voor alle kinderen leukRotterdam De ontdekhoek.
De volgende activiteiten kunnen de peuters doen: Selfie tekenen, Eten bij de Koning, Schrijven met een veer, Typen op een echte typemachine, Koe melken, Bibberkoe spelen, Bruggen bouwen, Torens bouwen, Knikkerbaan, Zandtekenen, Bellen zwaaien, Tekening maken, Eigen puzzel tekenen en uitsnijden, Postzegel maken, Enveloppe maken, Papieren vliegtuig vouwen, Met de dijken spelen! 3034 RN Rotterdam.
goedkope whey protein
Musea in Rotterdam voor kinderen.
In het Stripmuseum Rotterdam ontmoeten je kinderen hun favoriete stripheld en in het Nederlands Architectuur Instituut kunnen kinderen op het Doedek met grote blokken bouwen aan interactieve tafels met bouwplaten of een kinderaudiotour volgen in het Huis Sonneveld. Ook het Natuurhistorisch Museum biedt een speurtocht langs de dieren in het museum, zowel voor de jongste als iets oudere kinderen.
De 5 leukste kidsproof musea van Rotterdam Kleine Rotterdammer.
Stedelijk Museum Schiedam. In een poep en een scheet ben je vanuit Rotterdam in de Jeneverstad. Het Stedelijk Museum Schiedam hangt vol met kleurrijke dieren en fantasiefiguren van beroemde CoBrA-kunstenaars. Ook is het goed vertoeven in dit museumcafé. Op de tafels liggen grote rollen tekenpapier.
Met de kinderen naar het museum in Rotterdam.
Maritiem Museum Rotterdam In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers. Luister naar verhalen, b.
Coole musea voor kids in Zuid-Holland MoodKids.
Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam. Museum GoudA Gouda. Museum Rotterdam De Dubbele Palmboom Rotterdam. Museum Volkenkunde Leiden. Museum voor Communicatie Den Haag. Nationaal Onderwijsmuseum Dordrecht. Natuurhistorisch Museum Rotterdam Rotterdam. Rijksmuseum van Oudheden Leiden. Stedelijk Museum Schiedam Schiedam. Wereldmuseum Rotterdam Rotterdam.
Ontdek alle coole musea voor kinderen per provincie.
Zoek en vind je favoriete museum en ontdek welke tentoonstelling er binnenkort te bezoeken is. Ofwel, breng een bezoek aan een museum kinderen! Ontdek het zelf, een museum is cool voor kids! Hieronder vind je vrijwel alle musea in Nederland die leuk zijn voor kinderen.
De 10 allerleukste kidsproof musea in Nederland Famme.
Verkleed als onderzoeker met vergrootglas, blacklightzaklamp en spiegeltje op zoek naar sporen van smokkelwaar en geheime codes in de kinder-doe-tentoonstelling van het Maritiem Museum in Rotterdam helpen kleine avonturiers Professor Plons in de jacht op smokkelaars in de haven. Varen door het riool.
Maritiem Museum Rotterdam.
Luister naar verhalen, bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon.

Contacteer ons