Meer resultaten voor doe museum volwassenen

Doe Museum Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Doe Museum op Facebook. Nieuw account maken. Kunst en amusement in Veendam. 4.3 van 5 sterren. INFO DOE MUSEUM. De kunst van het doen! Het Doe Museum is een gezellige plek voor kinderen en volwassenen. Je vindt bij ons prachtige tentoo.
wasmachine
bezoekersinformatie watermuseum.nl.
Bij het Nederlands Watermuseum is de museumkaart geldig en te koop. 5990, voor volwassenen en 3245, voor jongeren t/m 18 jaar inclusief eenmalig 495, administratiekosten per kaart. Het is ook mogelijk de museumkaart online te bestellen door op onderstaande banner te klikken.: Het museum is rolstoeltoegankelijk.
plaid
Bekijk alle musea voor volwassenen op Museumkwartier.nl.
Er zijn ontzettend veel musea in Nederland die zeer geschikt zijn voor volwassenen. Heb jij bijvoorbeeld al een bezoek gebracht aan het Anne Frank Huis of het Rijksmuseum in Amsterdam? Tijdens een bezoek aan een museum voor volwassenen kijk je jouw ogen uit.
museum amsterdam
Met de kinderen naar het museum WegmetdeKids.
Zowel volwassenen als kinderen zullen onder de indruk zijn van de optische illusies van het museum waar een wereld van spectaculaire 3D installaties te bewonderen is. Na een groot succes in Hollywood is dit bijzondere concept nu ook in Europa te zien.
portugese tegel
Doe Museum in Veendam bezoeken met kinderen Review.
Win vier entreetickets voor het Doe Museum in Veendam. Ben jij na het lezen van onze review ook enthousiast geworden en wil je het Doe Museum ook bezoeken? Ik heb hier namelijk 4 kaartjes klaarliggen 2 volwassenen en 2 kinderen en in te leveren vóór 1 september 2018 voor een dagje uit naar dit leuke museum.
slotenmaker middelburg
Leger des Heils Ik doe mee!
Samenleven doe je dus niet alleen. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor vrijwilligerswerk je doet. Of je nu iedere week bij ons langskomt of alleen wanneer het je uitkomt: jouw inzet maakt een groot verschil voor de mensen aan de rand van de samenleving.
touchscreen
Dagje Museum, Top-10 musea, populairste museums DagjeWeg.NL.
1 februari 2019 Minitentoonnstelling KDO in Museum Kennemerland Expositie Technieken waarmee stoffen ontstaan Expositie hedendaagse kunst: Fabel Fantasie Mini expositie Meer dan je situatie Tentoonstelling Beeld in beeld Expositie Dealen met drugs vrijdag 1 februari 2019. uitstapjes musea volwassenen. arrangement musea volwassenen.
Welkom bij het leukste museum van Nederland!
Je kunt dit archief online doorzoeken in onze database.: WELKOM BIJ HET LEUKSTE MUSEUM VAN NEDERLAND! In het Nederlands Stripmuseum ontmoet je strip en tekenfilmhelden van vroeger en nu. Nergens anders vind je zon grote collectie met originele striptekeningen, stripboeken, spelletjes, filmpjes en meer!
Discovery Center Continium Kerkrade Nederland. Informatie Reviews Discovery Center Continium Zoover.
Reageer op deze reviews Reageer. Erg leuk en leerzaam, vooral een doe museum. 06 mei 2017. Als jaarkaarthouders komen we in zoveel en diverse mogelijke musea en dit museum zit zeker in de top 10. Soms zijn zaken een beetje gedateerd maar al met al een erg leuke dag gehad.
Dagje uit: Doe Museum Veendam in drenthe Mamaliefde.nl.
Doe Museum Veendam Drenthe. 5 Comment 1. 23 Jul 2016. Leuk is het hé? Wij hebben door de hoge prijs een abonnement genomen. Je betaalt dan 27 euro voor volwassenen en voor een kind 12 euro. Dit heb je er na drie keer dus alweer uit.
Combiticket: Op stoom naar het Doe Museum Museumspoorlijn STARMuseumspoorlijn STAR.
Algemeen Nut Beogende Instelling ANBI. Combiticket: Op stoom naar het Doe Museum. Ga met de stoomtrein van Stadskanaal naar Veendam en kom kijken én doen in het Doe Museum in Veendam! Het Doe Museum is een gezellige plek voor kinderen en volwassenen.

Contacteer ons