Op zoek naar doe museum overijssel?

Nederlands Bakkerijmuseum Hattem. Het grootste bakkerijmuseum!
In een prachtig winkelinterieur uit 1900 vindt u heerlijkheden uit eigen bakkerij, souvenirs, thuisbakproducten en ansichtkaarten die allemaal wedijveren om uw aandacht. De museumwinkel is te bezoeken tijdens de openingstijden van het museum. Zelf aan de slag, of een bakdemonstratie?
Oyfo Techniekmuseum Visit Twente.
Wij hebben alles in huis om iedereen in het gezin enthousiast te laten worden over kunst en techniek. Verboden af te blijven. Dat is het motto van dit interactieve Techniekmuseum. Niet voor niets kreeg dit doe-museum de titel Het leukste kidsproof museum van Overijssel van 2014.
Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Twente.
Museum Boerderij Wendezoele. Kom het boerenleven van toen ontdekken bij Museum Boerderij Wendezoele in Ambt-Delden! Ontdek het leven van het platteland van Twente van honderd jaar geleden! Natura Docet Wonderryck. Ontdek Twente door de ogen van een kikker of beleef het unieke, kleurrijke fantasiebos!
Alle coole musea voor kinderen in Overrijssel.
baby en peuter. MoodKids museum kinderen per provincie Coole musea voor kids in Overijssel. By MoodKids Read More. Coole musea voor kids in Overijssel. Waarschijnlijk weet je inmiddels wel dat een museumbezoek met kinderen een leuk en leerzaam uitje is.
Techniekmuseum Twente Hengelo Overijssel Techniekmuseum Oyfo 3 reviews DagjeWeg.NL.
Iedere derde zondag van de maand zijn er Doe Draaidagen, dan draaien ook de wat oudere machines, die normaal niet draaien. Let op: deze dagen zijn er niet in de zomer. Industriestraat 9 7553 CK Hengelo. Gemeente Hengelo, Achterhoek, Overijssel. Prijsinformatie is indicatief en per persoon. Volwassenen: 750, p.p. Kinderen: 750, p.p. Let op: prijzen zijn altijd prijzen vanaf, vrijblijvend en onder voorbehoud. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang, net als houders van de Museumjaarkaart en de HEIM-pas. CJP-pashouders betalen 575. Kinderfeestje: arrangementen vanaf 1000, per persoon. Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Invalidentoilet Lift Voorzieningen voor doven Rolstoeltoegankelijk De lift is niet geschikt voor een scootmobiel. Er zijn rolstoelen aanwezig in het museum.
TwentseWelle Enschede Nederland. Informatie Reviews TwentseWelle Zoover.
27 juli 2013. de kinderen en wijvonden het een leuk museum. Gereisd met jonge kinderen in juli 2013. Reageer op deze reviews Reageer. borgers charly-collette noella gingelom bel., 19 juli 2013. gezellig om het eens te bekijken en wel de moeite waard. Gereisd met partner in juli 2013, uit België. Reageer op deze reviews Reageer. Wil je weten wat anderen vonden van TwentseWelle in Enschede? Op deze pagina kun je reviews raadplegen van TwentseWelle. TwentseWelle scoort een 74, uit 10, op basis van 14 reviews. Wil je weten wat anderen vonden van TwentseWelle in Enschede? Op deze pagina lees je reviews van TwentseWelle. Je kunt 8 vakantiefoto's' van TwentseWelle bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk dan accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel.
Museumkids. De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
Bekijk de winnaars. Nationaal Militair Museum. Gemeentemuseum Den Haag. Wat kun je als museuminspecteur? De leukste musea ontdekken. Badges en prijzen winnen. Word inspecteur Kijk hoe het werkt. Foto's' van Museuminspecteurs. Belasting Douane Museum. NEMO Science Museum. Pieter Vermeulen Museum.
Alle Musea in de Provincie Overijssel Fijnuit.nl.
Alle uitjes in.: Museum de Fundatie. Grolsch Brouwerij Tour. Krimpen aan den IJssel. Museum De Oude Aarde. De Eenhoorn Kampen. Stedelijk Museum Zwolle. Poppen Kinderwagen Museum. Historisch Centrum Overijssel. Museum de Waag. Nationaal Tinnen Figuren Museum. Museum t Stadhuus Hardenberg.
Top 5 kidsproof musea van Overijssel door Andrea Vettt.
Kijk-je-smart-kindertoer is te volgen in de TwentseWelle, download vooraf de app op je mobiel. Top 5 musea Overijssel. 3 Museum de Fundatie Zwolle. Museum de Fundatie heeft twee locaties: Het Paleis aan de Bijmarkt in Zwolle is een prachtig gebouw, alleen daarom is het al een bezoek waard.
De Museumfabriek Het familiemuseum van Twente te Enschede.
Op zaterdag 6 april is het museum van 1700: tot 2200: uur het decor voor de Wundernacht. Er is e. MF Plan je bezoek Aan de slag in de Makerspace. In de Museumfabriek draait het om creativiteit! Waar je in veel andere musea alleen mag kijken, doe je in de Museumfabriek echt mee en ga je zelf aan het werk.
Amsterdam Museum Amsterdam Museum.
Kijk rond, laat je verrassen en doe mee. Verwacht: Fashion Statements. mode en identiteit, vroeger én nu. 18 april 2019 8 september 2019. Hart van Amsterdam. Geheugen van Oost. Geheugen van West. Steun het amsterdam museum. Meld je aan voor de Nieuwsbrief.

Contacteer ons