Meer resultaten voor doe museum eindhoven

Ontdekfabriek.
In en om onze oude fabriek in Eindhoven beleef je fantastische avonturen. Je geniet van een gave speelfilm en je kunt volop spelen en uitvindingen bouwen. Binnen én bij mooi weer buiten! Reserveren voor dit leuke gezinsuitje is niet nodig.
gemeentemuseum den haag
6 Geweldige Musea Om Te Bezoeken Met Kinderen Planjeuitje.
Het Eindhoven Museum. Als je het Eindhoven Museum binnenloopt, lijkt het net of je een reis met een tijdmachine gemaakt hebt. Dit openluchtmuseum ligt in het recreatiegebied Genneper Parken en bestaat uit twee delen, die ieder ingericht zijn volgens een bepaalde tijdsperiode.
museum amsterdam
Van Abbemuseum Museum voor hedendaagse kunst Eindhoven.
te huren ruimtes. trouwen in het museum. algemene richtlijnen voor pers. gebouw en historie. 1936: de opening. 1946-1963: Edy de Wilde. 1964-1973: Jean Leering. 1975-1987: Rudi Fuchs. 1988-2003: Jan Debbaut. bezoekadres bilderdijklaan 10, eindhoven. Frontier Imaginaries Ed. Foto: Peter Cox.
50 dating
Coole musea voor kids in Noord-Brabant MoodKids.
Natuurmuseum Brabant Tilburg. Eindhoven Museum is de ideale plek voor een dagje uit. In het erfgoedpark ga je terug in de tijd van bijvoorbeeld de Ridders Jonkvrouwen of leven als een echte prehistorische jager! Iedere dag is er van 14.00 tot 15.00 uur een gratis rondleiding. Heb je honger of dorst gekregen? Geniet van een heerlijk stukje taart, verse koffie en kruidenthee, een verfrissend drankje of een lekker lunchgerecht. preHistorisch dorp Eindhoven. Reis 15.000 jaar terug in de tijd. Beleef zes tijdperken van prehistorie tot aan de late middeleeuwen in preHistorisch Dorp. Ontdek hoe de Romeinen leefden, ontmoet krijgshaftige Batavieren, bezoek boeren uit de ijzertijd en ga op jacht in de prehistorie. Oude ambachten herleven in eeuwenoude hoeves, vakwerkhuizen en boerderijen. Er is altijd hout te hakken, brood te bakken of een zwaard te smeden. Elk weekend staat bol van de activiteiten. Doe mee aan een historische workshop of volg een rondleiding door een van de tijdperken.
portugese tegel
Techniekmusea KIVI.
KIVI Regio Oost en Oyfo Techniekmuseum organiseren ieder jaar samen een Techniek Doe Dag, meestal in het derde weekend van januari. Meer informatie over Oyfo Techniekmuseum. In het hart van Eindhoven, op de historische locatie waar Gerard Philips in 1891 begon, vind je het Philips Museum.
sleutelmaker haarlem
De 10 beste musea in Noord-Brabant TripAdvisor.
1 van 110 Musea in Noord-Brabant. Noordbrabants Museum Den Bosch. 2 van 110 Musea in Noord-Brabant. DAF Museum Eindhoven. 3 van 110 Musea in Noord-Brabant. Jheronimus Bosch Art Center Den Bosch. 4 van 110 Musea in Noord-Brabant. Textiel Museum Tilburg.
touchscreen
Wat is een leuk museum met kinderen? Dit zijn de 20 leukste musea.
Of het Maritiem Museum in Rotterdam. En vergeet het Philips Museum in Eindhoven niet, met spannende uitdagingen voor kinderen vanaf 8 jaar. Hadden we al gezegd dat er genoeg te beleven valt met kinderen in een museum? Wat is een leuk museum met kinderen van 5 jaar, 6 jaar en 8 jaar?
Philips Museum met kinderen bezoeken in Eindhoven.
Doe mee met de Museum Kids Factory. In de meeste schoolvakanties kunnen kinderen deelnemen aan de Museum Kids Factory. In deze aparte ruimte in het museum staan allerhande projecten klaar om te experimenteren met elektronisch speelgoed, zoals werken met schakelingen, solderen, de mogelijkheden van 3D-printers ontdekken en spelen met Philiform. Voor kinderen van 5 8 jaar zijn er aangepaste activiteiten. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meer zelfstandig aan de slag. Er lopen vrijwilligers rond die de kinderen ondersteunen en waar vragen gesteld kunnen worden. Ouders mogen kijken, maar kunnen de tijd ook besteden door op hun gemak het museum te bezoeken. Deelname aan de Museum Kids Factory kost 2 euro per kind, naast de reguliere entreeprijs van het museum. Het Philips Museum ligt in het centrum van Eindhoven, ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station.
Doe museum noord-brabant DagjeWeg.NL.
doe Noord Brabant Museum 3. Van prehistorie tot middeleeuwen: tijdreizen in preHistorisch Dorp. EINDHOVEN, NOORD-BRABANT Reis terug in de tijd en ervaar het leven van vroeger! In het preHistorisch Dorp ontmoet je Romeinen, Vikingen, boeren, jonkvrouwen en ridders. geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag soms geopend op maandag.

Contacteer ons