Resultaten voor doe museum eindhoven

activiteiten musea doe museum Uitstapjes zoeken DagjeWeg.NL.
50% korting op je tickets Leer alles over het gebruik van water in het Nederlands Watermuseum Arnhem. Win 2 vrijkaartjes voor speelboerderij De Flierefluiter. Win 2 vrijkaartjes voor de Nature Art Fair. uitstapjes musea doe museum. arrangement musea doe museum.
Oude Ambachten Speelgoed Museum.
Kom naar het Oude Ambachten Speelgoed Museum in Terschuur vlakbij Barneveld. Dit museum geeft je een unieke kijk in de wereld van toen. Terug in de tijd. Ervaar het zelf en laat je meenemen in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren van familie, vrienden en buren.

In en om onze oude fabriek in Eindhoven beleef je fantastische avonturen. Je geniet van een gave speelfilm en je kunt volop spelen en uitvindingen bouwen. Binnen én bij mooi weer buiten! Reserveren voor dit leuke gezinsuitje is niet nodig.
Blog: De leukste uitjes met kinderen: kidsproof musea Tripweb.
PreHistorisch Dorp Eindhoven. Een dagje naar het PreHistorisch Dorp in Eindhoven is letterlijk een reis van zon 15.000 jaar terug in de tijd! In dit openluchtmuseum wandel je door tijdperken, van de prehistorie tot aan de late Middeleeuwen. Het leuke aan dit museum is dat alle historische figuren hier letterlijk rondlopen.
Kan ik subsidie krijgen voor energiebesparing? Doe hier de check! Energiesubsidiewijzer.nl.
Philips Museum met kinderen bezoeken in Eindhoven.
Doe mee met de Museum Kids Factory. In de meeste schoolvakanties kunnen kinderen deelnemen aan de Museum Kids Factory. In deze aparte ruimte in het museum staan allerhande projecten klaar om te experimenteren met elektronisch speelgoed, zoals werken met schakelingen, solderen, de mogelijkheden van 3D-printers ontdekken en spelen met Philiform. Voor kinderen van 5 8 jaar zijn er aangepaste activiteiten. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen meer zelfstandig aan de slag. Er lopen vrijwilligers rond die de kinderen ondersteunen en waar vragen gesteld kunnen worden. Ouders mogen kijken, maar kunnen de tijd ook besteden door op hun gemak het museum te bezoeken. Deelname aan de Museum Kids Factory kost 2 euro per kind, naast de reguliere entreeprijs van het museum. Het Philips Museum ligt in het centrum van Eindhoven, ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station.
Van Gogh Museum Bezoek het museum over Vincent van Gogh in Amsterdam.
Nieuws en pers. Kennis en onderzoek. Bestel tickets Naar de webshop. xml version1.0" encodingUTF-8? Contact Nieuwsbrief Privacy cookies. Bezoek het museum. Stap in Van Goghs wereld. Ontdek de grootste collectie werken van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum.
UITagenda Eindhoven This is Eindhoven. This is Eindhoven.
Elke bezoeker van het Philips Museum kan nu met een tablet in de hand de wereld van Philips Design en de ideeën achter iconische producten ontdekken. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. t/m 9 februari 2020. An Antihero in Eindhoven.
Home Spelerij.
De meest ongewone speeltuin die je ooit hebt gezien. Eigenlijk is het meer een doe, samenwerk en verwondertuin waar je, samen met anderen, de meest fantasievolle toestellen bedient en in beweging brengt. De hele dag kun je hier klauteren, roetsjen, rennen en ravotten op en om de toestellen.
Kinderactiviteiten kinderuitjes Kidsproof Eindhoven.
Meld een activiteit aan. Deel je tips met ons. Volg Kidsproof Eindhoven. Ontvang onze nieuwsbrief vol tips in je mail! Kidsproof 2019 Alle kinderactiviteiten, uitjes en de leukste tips voor ouders met kinderen tot ongeveer 12 jaar in Eindhoven vind je hier!
Vrijwilligers, bedankt! NLdoet.
Volgend jaar is NLdoet op 13 en 14 maart. Doe je mee? Dankzij jullie is Nederland weer een stuk mooier geworden. Dit was NLdoet 2019. Méér doen als vrijwilliger. Intermediairs en vrijwilligerscentrales. Hoe weet ik of vrijwilligers zich hebben aangemeld bij mijn klus?

Contacteer ons