Meer resultaten voor doe museum drenthe

de kunst van het doen Doe Museum.
voor kinderen volwassenen. Het Doe Museum is precies wat de naam zegt: een museum waar je naar kunst kunt kijken én van alles kunt doen! Ontdek de tentoonstellingen, ga creatief aan de slag en speel. Daar ben je nooit te oud voor!
Amsterdam Almere
Museumspoorlijn STAR Stoomtrein op de grens van Groningen en Drenthe.
Op stoom naar het Doe Museum. Werken bij Museumspoorlijn STAR. Algemeen Nut Beogende Instelling ANBI. Elke zondag in juli en augustus rijdt de stoomtrein tussen Stadskanaal en Veendam. Vanaf 11 juli ook elke woensdag. Ga je met ons mee? Maak kennis met Blauwestad en het Oldambtmeer. Geniet van Oost-Groningen met stoomtrein, historische bus en boot. Een compleet middagprogramma! Met stoomtrein en bus naar het Nationaal Busmuseum. Nieuw in 2018: met stoomtrein en bus naar het Nationaal Busmuseum. Voor het eerst op Tweede Paasdag! Welkom bij Museumspoorlijn STAR. Welkom bij de langste museumspoorlijn van Nederland. Stap in voor een reis terug in de tijd op de grens van Groningen en Drenthe.
museum amsterdam
Doe Museum DagjeWeg.NL.
Leuk voor familiedagen, waarbij niet alleen jong maar vooral ook oud allemaal creatief aan de slag gaat! Kunst kijken en lekker veel zelf doen in het Doe Museum in Veendam leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje vanaf 1050, p.p.
thai kitchen to go
Doe Museum Drenthe.
Print deze pagina. 200 Greatest Paintings in Doe Museum Veendam. Datum: t/m 30 december. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Print deze pagina. Terug naar vorige pagina. Marketing Drenthe Evenement invoeren Recreatieschap Drenthe Locatie aanmelden Provincie Drenthe Voor ondernemers Pers.
sex
Doe Museum Veendam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Verrassend leuk voor kinderen en ouders. Tijdens een weekendje Drenthe hebben we ons laten verrassen door het Doe Museum. We hebben er de hele dag doorgebracht. Onze zoon van 5 heeft zich de hele dag uitstekend vermaakt met zand, lego, en veel meer en wij hebben onder andere genoten van de.
portugese tegel
Ontdek alle coole musea voor kinderen per provincie.
Ontdek het zelf, een museum is cool voor kids! Hieronder vind je vrijwel alle musea in Nederland die leuk zijn voor kinderen. MoodKids zette de coolste musea voor kids per provincie voor je op een rijtje. Coole musea voor kids in Drenthe.
touchscreen
museum kinderen drenthe alle musea voor kids in Drenthe.
Alle kinderen lusten. Er Op Uit. baby en peuter. MoodKids museum kinderen per provincie Coole musea voor kids in Drenthe. By MoodKids Read More. Coole musea voor kids in Drenthe. In Drenthe is het even zoek naar een leuk museum.
Bekijk gratis video's' over het Doe Museum in Veendam MuseumTV.
In deze mini-documentaire kunt u zien wat het Doe Museum in Veendam allemaal te bieden heeft en hoe kinderen op een actieve manier met kunst om kunnen gaan. Promo: Doe Museum in Veendam. Het Doe Museum in Veendam verwelkomt zijn bezoekers met de gouden hond Junior voor de ingang.

Contacteer ons