Zoeken naar amsterdam museum amsterdam

Rijksmuseum Het museum van Nederland te Amsterdam.
Tickets Zoek door de website. Informazioni per i visitatori. Informacion para los visitantes. Informação para visitantes. Naar mijn Rijksstudio. Skip navigatie Menu uitklappen Plan je bezoek Tickets. Nu in het museum. Families, onderwijs of groepen. Rijksstudio: duik in de collectie.
Hotel NH Amsterdam Museum Quarter: boek uw hotel in Amsterdam.
Hobbemakade, 50 1071XL Amsterdam Nederland. NH Amsterdam Museum Quarter bevindt zich net buiten het centrum van Amsterdam, tussen een schilderachtige gracht en het beroemde Museumplein. We zitten op slechts 5 minuten wandelen van de belangrijkste winkelstraat van de stad, de PC Hooftstraat.
EYE Filmmuseum Amsterdam.
Ontdek de wereld van film. Verspreid door het gebouw belichten verschillende elementen de wereld van bewegend beeld. This is Film! Eye en de Universiteit van Amsterdam presenteren een reeks van zes openbare filmcolleges, 6 maart t/m 8 mei. meer informatie tickets.
Top 50 beste musea in Amsterdam WhichMuseum.
Allard Pierson Museum Amsterdam. Het Allard Pierson Museum is het archeologisch museum van de Universiteit van Amsterdam, gevestigd in hartje centrum in het voormalig Nederlandsche Bank gebouw. De antieke beschavingen uit het oude Egypte, het Nabije Oosten, de Griekse wereld, Etruri en het Romeinse Ri.
Het Amsterdam Museum korting CJP.
Stedelijk Museum Amsterdam. Ja, het is best hinderlijk dat je op de grachten bijna struikelt over de Japanse toeristen, maar het is ook wel een beetje Amsterdams eigen schuld. De stad heeft namelijk een hele rijke, interessante geschiedenis. Een geschiedenis die het Amsterdam Museum aan de Kalverstraat ook graag uitlegt aan mensen die geen Japanse toerist zijn.
Amsterdam Museum Amsterdam Nederland. Informatie Reviews Amsterdam Museum Zoover.
Amsterdam Museum scoort een 68, uit 10, op basis van 12 reviews. Wil je weten wat anderen vonden van Amsterdam Museum in Amsterdam? Op deze pagina lees je reviews van Amsterdam Museum. Je kunt 239 vakantiefoto's' van Amsterdam Museum bekijken.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Amsterdam Museum Amsterdam Museum.
Geheugen van West. Steun het amsterdam museum. Meld je aan voor de Nieuwsbrief. Plan je bezoek. Adres en bereikbaarheid. Het Kleine Weeshuis. Vrouwen van Nieuw-West. Over de collectie. Over het museum. Over de organisatie. Steunstichtingen Amsterdam Museum. Steun het Amsterdam Museum.
Amsterdam Museum 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Hotel met Ontbijt in Amsterdam. Thema Hotel in Amsterdam. Suite Hotel in Amsterdam. Moderne Hotels in Amsterdam. Appartement Hotel in Amsterdam. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Amsterdam Museum. Hotels in de buurt van Hermitage Amsterdam.
Tropenmuseum Een museum over mensen.
Het Afrika Museum is een museum over mensen, gevestigd in de bosrijke omgeving van Berg en Dal. Museum Volkenkunde is een museum over mensen, gevestigd in een monumentaal gebouw aan de Singel. Het Wereldmuseum in Rotterdam is een museum over culturen in het heden en het verleden.
Met korting naar het Amsterdam Museum.
Een 1000 jaar oude, waterrijke handelsstad waarbij ondernemerschap, creativiteit, burgerschap en vrijdenken in het oog springen. In het monumentale gebouw van het Amsterdam Museum ziet, leest, hoort en proef je waar die stad vandaan komt en waarom ze zo was en zo is.

Contacteer ons