Zoeken naar doe museum amsterdam

Kinderen Amsterdam Museum.
Kijk rond, laat je verrassen en doe mee. Verwacht: Fashion Statements. mode en identiteit, vroeger én nu. 18 april 2019 8 september 2019. Hart van Amsterdam. Geheugen van Oost. Geheugen van West. Steun het amsterdam museum. Meld je aan voor de Nieuwsbrief.
HOME Ripley's' Believe It or Not! Amsterdam.
Ervaar de unieke verscheidenheid aan voorwerpen en voorstellingen in 19 unieke galerijen, inclusief een lounge en bewegend theater. De onbegeleide rondleidingen waarmee je op je eigen tempo rond kunt kijken stellen je in staat om optimaal te genieten van de raarste attractie van Amsterdam.
activiteiten musea doe museum Uitstapjes zoeken DagjeWeg.NL.
Iconische kunst, popart en moderne streetart met een knipoog én een boodschap. Combineer een dagje Amsterdam met het Moco Museum! elke dag geopend. Moco Museum Amsterdam. Test je skills voor politie, brandweer en ambulance bij PIT. ALMERE, FLEVOLAND Help, er is een misdaad gepleegd! Wat doe je?
Rijksmuseum Het museum van Nederland te Amsterdam.
Tickets Zoek door de website. Informazioni per i visitatori. Informacion para los visitantes. Informação para visitantes. Naar mijn Rijksstudio. Skip navigatie Menu uitklappen Plan je bezoek Tickets. Nu in het museum. Families, onderwijs of groepen. Rijksstudio: duik in de collectie.
Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Amsterdam.
Mee op een oude tram! Een museum in een rijdende tram! Lekker rijden naar bijvoorbeeld het Amsterdamse Bos! Ontdek hoe deftige mensen vroeger leefden, bij het Willet-Holthuysen museum in Amsterdam. Ontdek de geschiedenis en cultuur van Amsterdam in 3D bij Museum of Amsterdam Illusions!
Amsterdam: wetenschapsmuseum NEMO, het Scheepvaartmuseum en andere leuke musea.
Met een Museumkaart is de toegang tot dit museum gratis. Foto: Aan boord van het VOC-schip Amsterdam." Het Museum Ons Lieve Heer op Solder. Als u wilt weten hoe de rijke kooplieden in de 17de eeuw woonden moet u eens het Museum Ons Lieve Heer op Solder bezoeken.
Rijksmuseum Boerhaave te Leiden Ontdek de wetenschap.
Plan je bezoek. Plan je bezoek. Plan je bezoek. Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Brief van Einstein Lorentz. Steun het museum. Plan je bezoek. Ontdek de wetenschap. Te zien te doen. Plan je bezoek. Steun het museum.
de kunst van het doen Doe Museum.
voor kinderen volwassenen. Het Doe Museum is precies wat de naam zegt: een museum waar je naar kunst kunt kijken én van alles kunt doen! Ontdek de tentoonstellingen, ga creatief aan de slag en speel. Daar ben je nooit te oud voor!
Rijksmuseum van Oudheden.
Sponsoring en fondsen. Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten. Goden van Egypte. Te zien t/m 31 maart 2019. Nederland in de Romeinse tijd. Nieuwe zalen voor vaste tentoonstelling. Op maandag 19 november 2018 is het museum gesloten.
Top 10 meest bezochte musea van Nederland Blog Hampshire Hotels.
Brainstormen, zo doe je dat! Goed voor je ogen: de 20-20-20-regel. Werkoverleg ver weg van kantoor: de heisessie. Top 10 meest bezochte musea van Nederland. 27 april 2016. Het bezoeken van een museum is erg populair. Nederland telt tal van leuke musea, voor ieder wat wils. Onderstaande tien musea trekken volgens de schattingen van de Nederlandse Museumvereniging de meeste bezoekers. Wij hebben ze voor je op een rij gezet, als inspiratie om te bezoeken. Welke musea staan nog op jouw lijstje om te bezoeken? Van Gogh Museum Amsterdam. De meeste bezoekers gaan naar het Van Gogh Museum in Amsterdam en wel zon 1.480.000 per jaar!
Amsterdam Museum Duik in de geschiedenis van onze hoofdstad MuseumTV MuseumTV.
In 2011 werd de naam van Amsterdam Historisch Museum veranderd in Amsterdam Museum. Daardoor richt het museum zich op zowel het heden en de toekomst. Verder zijn er in het museum wisseltentoonstellingen, evenementen en rondleidingen. Het museum beheert een groot deel van de collectie van de stad Amsterdam.

Contacteer ons