Resultaten voor museum het grachtenhuis amsterdam amsterdam

Museum Het Grachtenhuis Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad.
We zien beelden van een optreden van de Beatles in Amsterdam, maar ook van Jonny Jordaan, van het carillon van de Westertoren en van de trompetter in zijn notendop, die de Watermusic van Händel speelt. Maar het mooiste beeld in dit vertrek is misschien wel het uitzicht op de gracht, dat uitnodigt om zelf naar buiten te gaan en de echte stad te ontdekken. Uit: Binnenstad 247, augustus 2011. Museum Het Grachtenhuis.
Het Grachtenhuis Startpagina Facebook.
City palaces of Amsterdam! 26 maart om 513.: Win: tickets voor de expo Israëls komt logeren in Museum Het Grachtenhuis! Deel een foto van jouw favoriete werk van Isaac Israëls in de comments en vertel waarom dit de mooiste is.
Opstaplocatie Museum Het Grachtenhuis steiger Amsterdam.
Museum Het Grachtenhuis. Adres: Herengracht 386, Amsterdam. 020 624 76 35. Boot Huren Amsterdam. Boot Huren Amsterdam. wordt beheerd door. Amsterdam Boats B.V. 1019 AT, Amsterdam. T: 31 020 6247635. Boot Huren Amsterdam com is een Amsterdam Boats BV website, kvk nummer: 34331505.
Museum Willet-Holthuysen Museum Willet-Holthuysen.
Muis in het Grachtenhuis. Over de collectie. Over de organisatie. Over het museum. Over het museum. Plan uw bezoek. Ontdek het huis. Ontmoet de bewoners. Koop uw ticket. Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Museum Willet-Holthuysen is opgenomen in de Canon van Nederland, omdat het een van de verhalen verbeeldt van het venster De Grachtengordel. Klik hier voor meer informatie. Museum Willet-Holthuysen Amsterdam Museum.
Museum Het Grachtenhuis.
Museum Het Grachtenhuis menu sluiten Museum Het Grachtenhuis. U bent van harte welkom in museum Het Grachtenhuis! Bij alle prijzen is gratis gebruik van de audiotour inbegrepen. De tour is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans en Chinees.
Museum Van Loon Home.
Quote 500-lid Gerard Krans weg bij eigen museum na ruzie met fiscus: Dit is mavo-niveau Quote.
Al met al is sprake van een bevreemende situatie in wat volgens betrokkenen het leukste museum van Nederland behoort te zijn. Want waarom vertellen medewerkers van Het Grachtenhuis aan een journalist dat een reeds vertrokken directeur op vakantie is en ruzie maakt?
Appartementen Museum het Grachtenhuis, Amsterdam Boek met Waytostay!
Appartementen bij Museum het Grachtenhuis, Amsterdam. Ga je op reis naar Amsterdam en zoek je een appartement of vakantiehuis? Huur een appartement vlakbij Museum het Grachtenhuis. Bekijk nu onze selectie van appartementen en vakantiehuizen in Museum het Grachtenhuis, Amsterdam. Selecteer je datum.
Museum Het Grachtenhuis Amsterdam.
Kinderen t/m 3 jaar: gratis Kijk op de website van Het Grachtenhuis voor voordelige familietickets en kortingen. Adresgegevens en plattegrond. Museum Het Grachtenhuis. Herengracht 386, 1016 CJ Amsterdam. Telefoon 020 42 11 656. Ga naar de website van Het Grachtenhuis.
Museum Het Grachtenhuis Gemeente Amsterdam.
Museum Het Grachtenhuis. Het museum huist in een monumentaal pand aan de Herengracht, waar je in een wervelende tour door 400 jaar geschiedenis reist. Wil je op avontuur door de geschiedenis van Amsterdam? Kom dan naar museum Het Grachtenhuis! Je reist met je eigen audiogids van het jaar 1500 tot nu.