Resultaten voor museum doe

de kunst van het doen Doe Museum.
voor kinderen volwassenen. Het Doe Museum is precies wat de naam zegt: een museum waar je naar kunst kunt kijken én van alles kunt doen! Ontdek de tentoonstellingen, ga creatief aan de slag en speel. Daar ben je nooit te oud voor!
Doe Museum-vacatures maart 2019 Indeed.nl.
Lees meer over werken bij Museum Het Valkhof. medewerker technische dienst nieuw. 1.770 2.468 per maand. Dit doe je voor zowel CODA Museum, Bibliotheek als Archief. CODA is met een museum, bibliotheek en archief hét cultuurhuis van en voor Apeldoorn.
Het bakkerijmuseum. Doe museum. Kindermuseum Gelderland.
In een prachtig winkelinterieur uit 1900 vindt u heerlijkheden uit eigen bakkerij, souvenirs, thuisbakproducten en ansichtkaarten die allemaal wedijveren om uw aandacht. De museumwinkel is te bezoeken tijdens de openingstijden van het museum. Zelf aan de slag, of een bakdemonstratie?
Home Eynderhoof.
Het museum wordt onderhouden, bemand en beheerd door vrijwilligers. Daarom heeft het museum een eigen gezicht, niet alleen qua cultuur en historie, maar ook wat betreft beheer en exploitatie. In dit museum is veel te zien, te beleven en te ondernemen voor jong en oud.
Over het museum Doe Museum.
De kunst van het doen. Het Doe Museum is een gezellige plek voor kinderen en volwassenen. Je vindt bij ons prachtige tentoonstellingen die inspireren en overal in het museum zijn er plekken waar je zelf creatief aan de slag kunt gaan.
Museum voor kinderen? Dit zijn de top 25 leukste musea van peuters tot tieners Mamaliefde.
Lees ook: Legiomuseum Groningen. Het Doe Museum is precies wat de naam zegt: een museum waar je naar kunst kunt kijken én van alles kunt doen! Je vindt er prachtige tentoonstellingen en overal in het museum zijn er plekken waar je zelf creatief aan de slag kunt gaan.
Home Museumkidsweek.
Pieter Vermeulen Museum. bij mij nog in ontwikkeling 5 jr maar ik ben wel DOL op mijn knuffelvriendjes en animatie poppetjes zoals Tikkie." samen met mijn zus alle musea en zeker de kastelen bezoeken met onze nieuwe museumjaarkaart." Museum Het Pakhuis.
Doe Museum Zien, doen beleven Moeders in Groningen.
Doe Museum Zien, doen beleven. Naast het feit dat er vlakbij ons huis een groot reclamebord van het Doe Museum staat en één van mijn zoons er wel eens een kinderfeestje heeft bijgewoond, had ik geen idee wat ik me moest voorstellen bij dit museum.
Doe Museum.
Het Doe Museum is precies wat de naam zegt. Het is een museum een museum waar je naar kunst kunt kijken én van alles kunt doen! Je vindt hier prachtige tentoonstellingen die inspireren en overal in het museum zijn er plekken waar je zelf creatief aan de slag kunt gaan.
Bezoekersinformatie voor het Doe Museum in Veendam.
Recensie voor museum Doe Museum. Fijn dat u een recensie voor dit museum wilt geven. Geef hier uw mening en uw naam mag ook een alias zijn als u dat liever wilt. Het kan handig zijn om ook uw email te geven als we nog even over uw recensie willen overleggen, maar het is niet verplicht.
Top 10 Musea Voor Kinderen in Nederland Alletop10lijstjes.
Waar je interesse ook ligt, in Nemo leer je altijd iets bij. Uitrusten doe je op het dak van Nemo. Hier waan je je op een gezellig stadsplein met een groots uitzicht over het centrum van Amsterdam. Dit museum trekt bezoekers van alle leeftijden.

Contacteer ons