Resultaten voor doe museum voor kids

Wat is een leuk museum met kinderen? Dit zijn de 20 leukste musea.
Een aanrader voor gezinnen! Lees hier onze ervaringen met het Museum voor Beeld en Geluid in Hilversum. Wees een popster in Beeld en Geluid 12. Is jouw kind een wetenschapper in de dop of gewoon ontzettend nieuwsgierig? Dan wordt het tijd om naar het Universiteitsmuseum Utrecht te gaan. Doe de skelettentoer of ga op zoek naar vreemde beesten in het rariteitenkabinet.
verpakkingsmateriaal amsterdam
De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
Stedelijk Museum Schiedam. Voor kids ouders. Dit kun je doen met je profiel. Privacy en veiligheid. Meedoen als museum. Dashboard voor musea. Hulp bij de app. Deel: https//www.museumkids.nl: https//www.museumkids.nl: is gekopieerd! Nu kun je hem plakken waar je zelf wil!
wehkamp
Top 10 Haagse musea voor kinderen Ranja en Rosé.
Maar ook in de diverse musea van Den Haag is veel te zien en te doen. Ranja en Rosé bezocht ze allemaal en maakte onderstaande Museum top 10 voor kids: de leukste tien musea voor kids en ouders in Den Haag.
witte tanden
Ontdek alle coole musea voor kinderen per provincie.
Ontdek het zelf, een museum is cool voor kids! Hieronder vind je vrijwel alle musea in Nederland die leuk zijn voor kinderen. MoodKids zette de coolste musea voor kids per provincie voor je op een rijtje. Coole musea voor kids in Drenthe.
cursussen van de bibliotheek
Top 10 Musea Voor Kinderen in Nederland Alletop10lijstjes.
Frank van der Schaar augustus 14, 2014. Het rare is dat het Tropenmuseum in Amsterdam op dit lijstje ontbreekt. Met name het Kindermuseum is al jaren het best bezochte museum voor kids in Nederland en het hoogste gewaardeerd. Ook internationaal gezien.
Met de kinderen naar het museum WegmetdeKids.
Wis deze zoekopdracht. Met de kinderen naar het museum. Op zoek naar leuke ideeën voor een Musea voor Kids? Wegmetdekids biedt een overzicht van de allerleukste aanbieders die te maken hebben met Musea. WegmetdeKids helpt je bij het vinden naar leuke Musea, maar ook naar leuke uitjes voor het hele gezin.
Museum voor kinderen? Dit zijn de top 25 leukste musea van peuters tot tieners Mamaliefde.
Ga schilderen in het schilderatelier of maak een prachtig graffitikunstwerk. Doe één van onze vijf leuke speurtochten of maak een museaal ritje op een Pony Cycle. Alle doe-activiteiten zijn zo georganiseerd dat je ze zelfstandig of voor kids samen met je begeleider kunt uitvoeren. Meer informatie vind je hier. Lees ook: Dagje uit: Doemuseum in Groningen. Niet voor niets kreeg dit doemuseum de titel Het leukste kidsproof museum van Overijssel van 2014.
Top 10 leukste musea voor kinderen Museumkwartier.nl.
Van Marmeren vloeren, tot een koninklijke wachtkamer en van kroonluchters tot talloze luxueuze treinen Een bezoek aan het Spoorwegmuseum duurt gemiddeld 35, uur! Ideaal voor een leuk dagje uit met de kids. Ontdek in 5 verschillende werelden alles over treinen! Archeon in Alphen a/d Rijn. Van poorten en bruggen tot tempels, herbergen en gildenwoningen In het Archeon zijn reconstructies van gebouwen die ooit écht in Nederland hebben gestaan. Deze gebouwen zijn op ware grootte herbouwd aan de hand van archeologische vondsten. De reconstructies worden bewoond door Archeotolken. Zij laten de geschiedenis op een wel zeer authentieke wijze herleven. Heb je ooit zon leuk museum gezien? Ga terug in de tijd en laat je verbazen! Wil je niet alleen kijken, maar ook doen? Doe zelf mee aan allerlei activiteiten, zoals zwaardvechten, kalligraferen en boogschieten!
Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Amsterdam.
Leuk voor alle leeftijden! Het Kleine Weeshuis. Ontdek in het Amsterdam Museum in Het Kleine Weeshuis hoe het leven in de 17de eeuw moet zijn geweest. Kom op je vrije woensdagmiddag een workshop doen, een voorstelling kijken of feesten bij Kinderpret Lees meer.

Contacteer ons