Op zoek naar doe museum sappemeer?

de kunst van het doen Doe Museum.
voor kinderen volwassenen. Het Doe Museum is precies wat de naam zegt: een museum waar je naar kunst kunt kijken én van alles kunt doen! Ontdek de tentoonstellingen, ga creatief aan de slag en speel. Daar ben je nooit te oud voor!
Visum Vietnam
Stichting Stimulering Doe Kunst Doe Museum.
Stichting Stimulering Doe Kunst. 9611 AT Sappemeer. Kamer van koophandel nummer 69937109. RSIN nummer 858071915. Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling ANBI. NL86 RABO 0324 1889 00. Eerste project: Meer dan een selfie Saskia Wagenvoort. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Ja, meld mij aan! Het laatste nieuws. Sightseeing Run Veendam. Volg ons op Instagram! Zien in het museum.
procesmanagement training
Muziektheater Updiggin in Doe Museum Doe Museum.
De voorstelling in het Doe Museum vindt plaats op 26 november 2016 om 2000: uur en op 27 november 2016 om 1600: uur. Toegangskaarten kosten 10 per persoon inclusief een pauzedrankje. In de voorverkoop zijn de kaarten verkrijgbaar bij de kassa van het Doe Museum.
afvoer ontstoppen
Alle Musea in Hoogezand Sappemeer en omgeving Fijnuit.nl.
Alle uitjes in.: Provincie Groningen 92. Het Nederlands Stripmuseum. Museum Klooster Ter Apel. Museum de Buitenplaats. Museum Slag bij Heiligerlee. Grafisch Museum Groningen. Hortus Botanicus Haren. Veel bekeken: Overdekte uitjes omgeving Hoogezand Sappemeer. Veel bekeken: Buiten uitjes omgeving Hoogezand Sappemeer.
gomundo verrassingsreis
Top 10 activiteiten in de buurt van station Sappemeer Oost.
Restaurants in de buurt van Sprookjeshof. Restaurants in de buurt van Doe Museum. Restaurants in de buurt van De Wachter. Restaurants in de buurt van Hortus Botanicus Haren. Restaurants in de buurt van De Oosterpoort. Restaurants in de buurt van The Escape Hunt Experience Groningen. Restaurants in de buurt van Rinus Groningen. In de buurt van treinstations. Restaurants in de buurt van station Sappemeer Oost.
Historische Scheepswerf Wolthuis Hoogezand-Sappemeer.
Openstelling van de werf. Het museum is te bezichtigen wanneer de vrijwilligers ook aanwezig zijn en aan het werk werkend museum. De werf is open van medio april tot medio september op dinsdag en donderdag en zaterdagmiddag van 1330: uur tot 1600: uur.
Nationaal Busmuseum Welkom.
Het Nationaal Bus Museum NBM is veel méér dan een tentoonstelling van oude bussen voor en door bushobbyisten. Het museum heeft zich ten doel gesteld om deze unieke erfenis voor het nageslacht te bewaren en voor een breed publiek zichtbaar te maken.
schilderijen de mooiste schilderijen doe museum sappemeer.
Zoeken naar doe museum sappemeer. doe museum sappemeer. doe museum friesland. doe museum den bosch. doe museum voor kids. het doe museum veendam. doe museum hoogezand. doe museum prins bernhardhoeve zuidlaren. doe museum prins bernhardhoeve. doe museum sappemeer. zuidlaren doe museum.

op 25-08-2018 open. op 26-08-2018 open. op 27-08-2018 open. op 28-08-2018 open. op 29-08-2018 open. op 30-08-2018 open. op 31-08-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Volksverhalen in Doe Museum Veendammer.
Laatste update: 30 januari 2018 om 18.11 uur. De filmzaal van het Doe Museum is totaal verbouwd. Er zijn tien kasten geplaatst en daarin spelen zich tien spannende volksverhalen af van het project Spinbarg. Zie hoe de arme boerenknecht Harm een stuk van het doodskleed van een huilend wit wief afknipt en daardoor in eeuwige voorspoed leeft. Hoor hoe Sappe de kwaadaardige pachtinner voor eeuwig verdwijnt in een moerasplas, waarna deze plas aaneenvloeit met andere plassen tot het Sappemeer.

Contacteer ons