Resultaten voor doe museum prins bernhardhoeve zuidlaren

de kunst van het doen Doe Museum.
Laat de kunstenaar in je zelf los, creëer, speel en leer. Een kinderfeestje, familiedag, schoolreisje of bedrijfsfeest? Ben je benieuwd hoe het Doe Museum eruitziet en wat je er allemaal kunt doen? Bekijk dan de video en krijg een voorproefje!
Prins Bernhardhoeve.
Bron: Drents Archief, collectie Drents Museum. Evenementenhal te Zuidlaren. Opgericht in 1956 als glazen expositieruimte met een oppervlak van 2000 m2. Heeft een vloeroppervlak van meer dan 40.000 m2, verdeeld over diverse hallen. De Prins Bernhardhoeve trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers voor diverse vakbeurzen, met als grootste de landbouwwerktuigenbeurs die al in 1948 in de buitenlucht werd georganiseerd, concerten en feesten. In 1986 brandde het complex af; een jaar later werd de nieuwbouw geopend. In 1999 en 2000 werd er een wereldrecord omvallende dominostenen verbeterd tijdens Domino Day, waarvoor de hal helemaal ongedierte en tochtvrij gemaakt moest worden. Een ander hoogtepunt is het jaarlijkse indoor concours hippique georganiseerd vanaf begin jaren 50, toen een van de eerste indoor concoursen. Na mislukte onderhandelingen over een samengaan met Martiniplaza in Groningen is de Prins Bernhardhoeve nu een samenwerking aangegaan met FEC Leeuwarden om tegenwicht te kunnen bieden aan Martiniplaza. In maart 2015 vroeg de Prins Bernhardhoeve het faillissement aan. Het kwam tot een doorstart onder een andere naam: Doe Museum Prins Bernhardhoeve.
kapper
Doe Museum Prins Bernhard Hoeve van start Doe Museum.
familie of vriendendag. Doe Museum Prins Bernhard Hoeve van start. Het Sculpture Park in Zuidlaren wordt omgevormd tot Doe Museum Prins Bernhard Hoeve. Tijdens de omvorming is het museum gewoon open en bruist deze Paasdagen van de activiteiten. De formule van het Doe Museum is eenvoudig.
dartshop
Doe Museum Veendam Nederland. Informatie Reviews Doe Museum Zoover.
Het Doe Museum Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren is echt een belevenis voor jong en oud. Zó staat het op de folder en wij vonden het echt geweldig. Met onze drie kleinkinderen een dagje uit. Wat is dan mooier dan dat ze niet nog lang niet zat zijn.
Doe Museum Prins Bernhardhoeve zuidlaren VanPlan ticketshop.
Doe Museum Prins Bernhardhoeve zuidlaren. Over de locatie. 9471 AS ZUIDLAREN. Bezoek de website. Alle tickets op deze locatie. Waar wil je heen? Filter op prijs. We hebben regelmatig vrijkaartenacties, waarbij we gratis kaarten verloten. Klik hier voor een overzicht van alle huidige acties.
Doe Museum Zuidlaren verhuist naar Veendam RTV Noord.
Doe Museum Zuidlaren verhuist naar Veendam. Doe Museum in Zuidlaren Foto: Doe Museum. Het Doe Museum verdwijnt uit de Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren. Het museum gaat verhuizen naar het voormalige Waterland-pand aan de Transportweg in Veendam. Het museum is deze week voor het laatst geopend in Zuidlaren.
Doe Museum opent deuren in Veendam Veendammer.
Het Doe Museum is een jong familiebedrijf dat in 2013 in de Oude Remise in Nieuweschans was gestart. De Oude Remise is een schitterend gebouw, en men had de zaken netjes voor elkaar. Maar het trok te weinig bezoekers, waarschijnlijk lag het voor deze activiteiten te afgelegen. Er werd uitgeweken naar de Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren, een meer toeristisch gebied.
Design en Lifestyle in Doe Museum Prins Bernhardhoeve Zuidlaren Groninger Internet Courant.
Design en Lifestyle in Doe Museum Prins Bernhardhoeve Zuidlaren. Doe Museum Prins Bernhardhoeve Zuidlaren stelt ontwerpers, kunstenaars en culinaire verwenners in de gelegenheid zich te presenteren op Design Lifestyle, op 21 en 22 november aanstaande. Unieke sieraden, ook handgemaakte van goud en zilver, tassen, schilderijen, bio-wijnen en meubels, beelden en lekkers vormen het aanbod.