Op zoek naar doe museum friesland?

Wat is een leuk museum met kinderen? Dit zijn de 20 leukste musea.
Stedentrip Leeuwarden met kinderen vanuit Van der Valk Hotel Leeuwarden WIN! Op zeilkamp in Friesland bij zeilschool Pean: Volgend jaar weer, mam? Terug naar toen bij theeschenkerij en museum De Grutterswinkel in Leeuwarden. Watersportcamping Heeg: kamperen en glamping bij de Friese meren.
doe museum amsterdam
Rabo Museumkidsweek Home.
Gezondheidscentrum
Zes coole musea in Friesland voor kinderen Er op uit in Friesland. Zes coole musea in Friesland voor kinderen Er op uit in Friesland.
Doe de speurtocht! Pakes, beppes of ouders willen vast graag helpen. Ze kunnen misschien ook nog iets leuks vertellen bij de dingen in het museum. Anders doet iemand van het museum dat wel. Voor kinderen die het goed doen is er ook nog een leuke attentie. Fries Landbouwmuseum: Waar komt de melk vandaan? Wat: De geschiedenis van Friesland is onlosmakelijk verbonden met de landbouw.
museum amsterdam
Beleef Friesland Natuurlijk Noorden.
In Exmorra, bij Staal Steen, wordt je ontvangen met een kopje koffie /thee en een Friese. De rijdende trouwambtenaar van Friesland. Informatie: Trouwambtenaar zijn doe ik puur voor de hobby! En wanneer iemand serieus met zijn hobby bezig is betekent dat plezier en ontspanning. En die inbreng lever ik dan ook graag aan die bijzondere dag van jullie. Zijn jullie nu ook zo nieuwsgierig geworden naar. Frysk Lânbou Museum Earnewâld.
bosch wasmachine
Museum Nooitgedagt IJlst Welkom op de website van Museum Nooitgedagt IJlst.
Nooitgedagt Nieuws van maand. Museum Nooitgedagt IJlst. Op deze website vindt u alle benodigde informatie over de vroegere Koninklijke Fabrieken J. In 1865 begint Jan Jarigs Nooitgedagt met het produceren van schaatsen en schaven op de zolder van zijn huis.
online horloges
Populairste uitjes voor kids in Groningen.
Uit met kinderen. Speeltuinen, attracties, pretparken, musea en tips voor een leuk dagje uit met kinderen. Populaire uitjes voor kinderen van afgelopen week. Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Populaire uitjes in Groningen.
Portugese
de kunst van het doen Doe Museum.
voor kinderen volwassenen. Het Doe Museum is precies wat de naam zegt: een museum waar je naar kunst kunt kijken én van alles kunt doen! Ontdek de tentoonstellingen, ga creatief aan de slag en speel. Daar ben je nooit te oud voor!
Museum Nooitgedagt IJlst.
Hoogeveen, secretaris; Piet Spoelstra, penningmeester; Jacob Lautenbach, bestuurslid; Anna Nooitgedagt-Hettema, bestuurslid. Om de doelstelling kracht bij te zetten werd besloten het museum te presenteren als Doe en Kijkcentrum Nooitgedagt. In het eerste fabrieksgebouw van Nooitgedagt dat behouden is gebleven werd het museum gevestigd.
Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij De Oude Bakkerij.
Het Bakkerijmuseum in Medemblik is in 35 jaar gegroeid van tijdelijke tentoonstelling tot een middelgroot museum met 50.000 bezoekers per jaar. De laatste jaren vindt er een verschuiving plaats van een groter museum onder de. Henriette 2017-12-11T1518100000: Winterwarmte in het Bakkerijmuseum.
Top 10 leukste musea voor kinderen Museumkwartier.nl.
Het Universiteitsmuseum bevat leuke en uitdagende doe activiteiten voor kinderen en ouders. Ga als echte wetenschapper aan de slag in het jeugdlab en kom veel te weten over eigenlijk van alles. Bekijk interessante en vreemde voorwerpen bijvoorbeeld: skeletten, opgezette dieren en een deeltjesversneller geven een kijkje in de wereld van de Universiteit Utrecht. Niet voor niets is het Universiteitsmuseum winnaar kidsproof museum Utrecht 2014 geworden.
Kinderen Bezoekinfo Fries Museum.
Het Doeboek maakt je wegwijs in de tentoonstelling Ferhaal fan Fryslân. Kijk, denk, speel en doe. Ontdek van alles over de bijzondere voorwerpen in deze zaal. speurtocht friese helden en schatten. De tentoonstelling Ferhaal fan Fryslan is het allerleukst als je een van de twee gratis speurtochten meeneemt! Je mag zelf kiezen of je aan de slag wilt met Friese helden of met Friese schatten. En als je dan nog eens naar het museum komt, kun je de andere speurtocht doen. Wil jij je kinderfeestje houden in het Fries Museum? Er zijn twee verschillende feestjes waar je uit kan kiezen. Beide feestjes worden volledig begeleid door een ervaren museumdocent. Ken jij het verhaal van Friesland al?

Contacteer ons