Op zoek naar doe museum friesland?

Doe museum friesland DagjeWeg.NL.
IJLST, FRIESLAND Alles over schaatsen vind je in het Doe en Kijkcentrum Nooitgedagt in het Friese Elfstedenstad IJlst. Het museum bevindt zich in de oude schaatsfabriek Jan Jarigs Nooitgedacht. geopend, elke dag geopend. Museum Houtstad IJlst. Win 2 vrijkaartjes voor speelboerderij De Flierefluiter.
doe museum amsterdam
Techniekmusea KIVI.
NEMO Science Museum is het grootste science center van Nederland. Vijf etages vol doe en ontdekdingen rond het thema wetenschap en technologie! Meer informatie over NEMO Science Museum. Nieuw Land vertelt het verhaal van het stukje Nederland dat nu Provincie Flevoland heet.
inbouw oven magnetron
Ontdek alle coole musea voor kinderen per provincie.
Ontdek het zelf, een museum is cool voor kids! Hieronder vind je vrijwel alle musea in Nederland die leuk zijn voor kinderen. MoodKids zette de coolste musea voor kids per provincie voor je op een rijtje. Coole musea voor kids in Drenthe. Coole musea voor kids in Flevoland. Coole musea voor kids in Friesland.
verschillende cursussen
Zes coole musea in Friesland voor kinderen.
Doe de speurtocht! Pakes, beppes of ouders willen vast graag helpen. Ze kunnen misschien ook nog iets leuks vertellen bij de dingen in het museum. Anders doet iemand van het museum dat wel. Voor kinderen die het goed doen is er ook nog een leuke attentie. Fries Landbouwmuseum: Waar komt de melk vandaan? Wat: De geschiedenis van Friesland is onlosmakelijk verbonden met de landbouw.
google advertentie
Natuurmuseum FryslânHome Natuurmuseum Fryslân.
Gevlogen als een gans? Kom meedoen in het nummer 1 kidsproof museum van Fryslân! Talentuin: Eropuit met heitmem. Expeditie voor kinderen: Ontdek Leeuwarden. Talentuin: Eropuit met heitmem. Expeditie voor kinderen: Ontdek Leeuwarden. Al 30.000 bezoekers voor Het Grote Grutto Theater.
Wat is een leuk museum met kinderen? Dit zijn de 20 leukste musea.
Met keytosurprise naar een Stuntman-workshop. Op zeilkamp in Friesland bij zeilschool Pean: Volgend jaar weer, mam? Terug naar toen bij theeschenkerij en museum De Grutterswinkel in Leeuwarden. Watersportcamping Heeg: kamperen en glamping bij de Friese meren. Kindvriendelijke uitjes in Oost-Friesland voor jonge kinderen.
Insektenwereld Leens Doezoo Leens.
Dat is wel even wat anders dan plaatjes aan de wand van een museum. DoeZoo is ook de wereld van kriebelbeestjes: de insecten. Je komt er niet alleen insecten tegen, maar ook dieren en planten die insecten eten. DoeZoo is buiten en binnen ruim 900m2 overdekt plezier. En is daarom geschikt met regen, sneeuw en zonneschijn. Er is namelijk altijd wat te beleven in DoeZoo. Ga dan naar de website van het Land van ANWB. Mis niets van ons en volg DoeZoo op Facebook. Volg de Twitter DoeZoap @DoeZooLeens. Tweets by @DoeZooLeens. Nieuws / Agenda. Maandag 1 Februari. Kom naar binnen! DoeZoo is altijd leuk omdat er meer dan 900m2 overdekt is. Dus bij regen of wind is het óók leuk lees meer. Horen, zien, proeven, ruiken en voelen: dat doe je bij DoeZoo!
Wat te doen in Friesland: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
24 van 230 dingen om te doen in Friesland. Boomsma Museum Leeuwarden. 25 van 230 dingen om te doen in Friesland. 26 van 230 dingen om te doen in de buurt van Friesland. 27 van 230 dingen om te doen in Friesland.

Contacteer ons