Resultaten voor doe museum friesland

Museumkaart Speciaal Met kinderen.
controleer altijd de openingstijden van het museum dat je wilt bezoeken. aanbevolen door kinderen. Met kinderen Avonturiers, uitvinders, kunstenaars en dromers. Klaartje: Er zijn zoveel leuke musea voor kinderen die wij ook leuk vinden. Dus dit jaar gaan we voor de Museumkaart!
AquaZoo, hét Familiepark van Friesland.
Doe mee aan de fotowedstrijd! Een jaar lang voordelig en onbeperkt naar AquaZoo Friesland met. Laat je zoon of dochter zich een echt feestbeest voelen. Laat je zoon of dochter zich een echt feestbeest voelen. Op naar AquaZoo. Bezoek AquaZoo wanneer je wilt.
Museumkids. De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
Vlog gemaakt in het museum? Zo upload je je vlog. Maritiem Museum Rotterdam. De nieuwste inspecteurs. De winnaars zijn bekend! Bekijk de winnaars. Kasteelruïne Fluweelengrot Valkenburg. Museum van de 20e Eeuw. Wat kun je als museuminspecteur? De leukste musea ontdekken.
Speurtocht Kabouterpad Het Friese Museum Dorp.
Doe mee aan de spannendste speurtocht van Friesland! De Vloek van de Meerminnen. Voor kinderen vanaf 7 jaar is er een speurtocht, dwars door Het Friese Museumdorp. De tocht zit boordevol opdrachtjes, vragen en puzzels. Met een uitgebreide routebeschrijving en met de aanwijzingen ga je op stap. Door het volgen van de route kom je op de leukste plekjes van Allingawier en leer je spelenderwijs het dorp te bevrijden van de meerminnen vloek. Aan het einde van de tocht wacht de ontknoping. Weet jij welke woorden nodig zijn om de vloek te beëindigen? Haal snel je eigen boekje op bij de balie en ga gauw op ontdekkingsreis! Als je wilt dat kinderen intelligent zijn lees ze dan sprookjes voor, wil je dat ze briljant zijn lees ze dan meer sprookjes voor. Plan je bezoek. Bekijk het museum, hoor de verhalen, ontdek de ambachten, beleef een bijzonder uitje.
Referenties Pro Motion Pictures Pro Motion Pictures.
Roberto Santanera Parfums. RSE Telecom ICT. Slag bij Heiligerlee museum. Slagerij Jan de Groot. Sportstore Sape Hoekstra. Stichting Groninger Kerken. Super de Boer. Talma Hof / De Kruidenhof. Team 4 Architecten. Thermen de Waterlelie. Thuiszorg De Friese Wouden. Thuiszorg Zuidwest Friesland.
Wat te doen in Friesland? Onze tips!
Het is tevens een prima manier om kennis te maken met Friesland. Tijdens de Elfstedenroute doe je namelijk 11 steden aan: Leeuwarden start en finish Sneek Harlingen Stavoren Workum Dokkum Hindeloopen Sloten Bolsward IJlst Franeker. De schaatsers leggen in totaal zon 200 kilometer af.
Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers.
The National Lifeboat Museum Dorus Rijkers is located in the old engine workshop of the historic Naval Dockyard Willemsoord in Den Helder. Much of the old engine workshop is still visible throughout the museum today. The museum may look deceptively small from the outside, but inside is filled with pictures, film, stories, model boats and much more related to the history of the Dutch lifeboats and the stories of the men who manned them.
Welkom bij Friesland Holland Tourist Information and Travel Service.
Foto: Albert Hendriks Nieuwsdienst van bureau voor toerisme Friesland Holland. Aan de totstandkoming ging veel rumoer vooraf: een jaar te laat opgeleverd, gloeiend duur door de techniek en blijvend hoge kosten om de vriesinstallatie in bedrijf te houden. De herrie pakt goed uit voor de voormalige thuishaven van de Friese marine Admiraliteit: iedereen is nieuwsgierig naar het kunstwerk en hoe de nieuwe Grote Markt er nu uitziet. Leemeijer leverde ook een bijdrage aan de herinrichting van de voormalige parkeerplaats in het centrum. Er mogen geen autos meer geparkeerd worden. Ga naar het nieuwsarchief. Bed Breakfast Pensions. Special Frisian Products. Business Family Events. Cafés Bars Pubs. Camper en caravanverhuurbedrijven. Reclame en marketingbureaus. Special Frisian Products. Doe het zelf.
Home Museumkidsweek.
Pieter Vermeulen Museum. bij mij nog in ontwikkeling 5 jr maar ik ben wel DOL op mijn knuffelvriendjes en animatie poppetjes zoals Tikkie." samen met mijn zus alle musea en zeker de kastelen bezoeken met onze nieuwe museumjaarkaart." Museum Het Pakhuis.
De 10 leukste musea van Leeuwarden A Guide to Leeuwarden.
En wil je buitenlandse gasten meenemen, controleer dan ook even of de tentoonstelling in het Engels of Duits is vertaald. prijzen en openingstijden kunnen veranderen, dus kijk ook altijd even op de site van het museum Het Fries Museum is het grootste museum van Leewarden. Het gaat uiteraard over Friesland en alles dat Fries genoemd kan worden.
Zes coole musea in Friesland voor kinderen Er op uit in Friesland. Zes coole musea in Friesland voor kinderen Er op uit in Friesland.
Doe de speurtocht! Pakes, beppes of ouders willen vast graag helpen. Ze kunnen misschien ook nog iets leuks vertellen bij de dingen in het museum. Anders doet iemand van het museum dat wel. Voor kinderen die het goed doen is er ook nog een leuke attentie. Fries Landbouwmuseum: Waar komt de melk vandaan? Wat: De geschiedenis van Friesland is onlosmakelijk verbonden met de landbouw.

Contacteer ons