Op zoek naar museum kinderen?

Kinderen Bezoekinfo Fries Museum Leeuwarden Friesland.
In Ús kubus, kinderen exposeren geeft het Fries Museum kinderen een podium. Meer dan vijfentwintig schoolklassen kozen zelf welke voorwerpen ze wilden exposeren in het museum. In de tentoonstelling ontdek je verhalen en voorwerpen die de Friese jeugd belangrijk vindt.
Home Museumnacht Kids.
Met één ticket kun je terecht op meer dan 20 plekken in Den Haag en Voorburg. Museumnacht Kids is veel meer dan in het donker een bezoekje brengen aan het museum. Er is enorm veel leuks te zien en te doen, speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud.
Kinderen Museum Het Schip.
Lees meer: kinderrondleiding. Workshop: Maak je eigen boek. Bij Amsterdamse School Museum Het Schip kun je je eigen Amsterdamse School boekje maken. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar en hun familie! Joomla Extensions powered by Joobi. Museum Het Schip.
Leuk voor kinderen Teylers Museum.
Teylers Museum zit vol mooie verhalen. Ga mee op ontdekkingstocht door het museum en leer alles over licht! Vier leuke kleurplaten. BEZOEK HET MUSEUM. Wat is er te zien en te doen? Scholen, kinderen en groepen. Bezoek de webshop. ONTDEK HET MUSEUM.
12x leuke musea voor kinderen nsfavourites.
Aan de kinderen de taak om door het hele museum te speuren, goed te luisteren en zo zijn spullen uit het oude Egypte te verzamelen. Iets grotere kinderen kunnen op avontuur met Dummie de Mummie, Meester Jaap en de Romeinen of een van de andere tours.
Met de kinderen naar het museum WegmetdeKids.
Teylers Museum is een waar paradijs voor kinderen. Het historische gebouw met spannende hoekjes, prachtige fossielen van reusachtige dieren, glinsterende mineralen, immense natuurkundige apparaten, kostbare munten en tekeningen en schilderijen van beroemde meesters, voert ze naar. meer over dit kinderuitje.
De leukste musea voor kinderen in Amsterdam Moeders.nu.
Met de grootste collectie schilderijen van Van Gogh onder één dak, is dit museum een perfecte introductie voor kinderen. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud is er een speciale multimedia-gezinsgids met allemaal leuke opdrachten en activiteiten en in het weekend is er een gratis kinderatelier.
Wat is er in het museum te doen voor kinderen? Stedelijk Museum Amsterdam.
Wat is er in het museum te doen voor kinderen? Voor families, kinderen en idereen die zin heeft creatief te zijn, is er een lab. Het lab verandert een paar keer per jaar met telkens weer een nieuw aanbod van activiteiten.
Ontdek alle coole musea voor kinderen per provincie.
Zoek en vind je favoriete museum en ontdek welke tentoonstelling er binnenkort te bezoeken is. Ofwel, breng een bezoek aan een museum kinderen! Ontdek het zelf, een museum is cool voor kids! Hieronder vind je vrijwel alle musea in Nederland die leuk zijn voor kinderen.
Families maritiem museum.
Home Plan je bezoek. Het Maritiem Museum is bij uitstek geschikt voor een bezoek met kinderen vanaf 4 jaar. Er is een breed en afwisselend aanbod van tentoonstellingen en activiteiten waarbij naast het aanbod voor volwassenen ook veel aandacht wordt besteed aan de belevingswereld van kinderen.
Museumkids. De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
Vlog gemaakt in het museum? Zo upload je je vlog. Maritiem Museum Rotterdam. De nieuwste inspecteurs. De winnaars zijn bekend! Bekijk de winnaars. Kasteelruïne Fluweelengrot Valkenburg. Museum van de 20e Eeuw. Wat kun je als museuminspecteur? De leukste musea ontdekken.

Contacteer ons