Op zoek naar museum kinderen?

Kinderen Bezoekinfo Fries Museum.
Leef je helemaal uit tijdens de vele activiteiten! Of vier een spetterend verjaardagsfeestje in het museum. kinderen in het fries museum. Vraag bij de balie van het museum naar een gratis Doeboek! Het Doeboek maakt je wegwijs in de tentoonstelling Ferhaal fan Fryslân.
kinderen dagje uit
Museumnacht Kids het leukste avondje uit voor kids tussen de 4-12 jaar. Museumnacht Kids het leukste avondje uit voor kids tussen de 4-12 jaar.
Museumnacht Kids is veel meer dan alleen in het donker een bezoekje brengen aan een museum. Er is enorm veel leuks te doen en te zien, speciaal voor kinderen tussen 4 en 12 jaar oud. Dit jaar is het thema Beestenboel.
museum enkhuizen
Kinderen Museum Het Schip.
Bij Museum Het Schip kun je samen met je familie een echte Amsterdamse school muurtegel maken. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar en hun familie! Regelmatig organiseren we speciaal voor kinderen een rondleiding met speurtocht en tekenworkshop. Lees meer: kinderrondleiding.
museum maassluis
Leuk voor kinderen Teylers Museum.
Kinderen en families. Leuk voor kinderen. Leuk voor kinderen. Speurtochten, workshops, games en spreekbeurten. Ontdek de mooiste verhalen uit de collectie en de tentoonstellingen. Elke zondag gratis Kunst en Vliegwerk workshops voor de hele familie! Teylers Museum zit vol mooie verhalen.
doe museum amsterdam
12x leuke musea voor kinderen nsfavourites.
Aan de kinderen de taak om door het hele museum te speuren, goed te luisteren en zo zijn spullen uit het oude Egypte te verzamelen. Iets grotere kinderen kunnen op avontuur met Dummie de Mummie, Meester Jaap en de Romeinen of een van de andere tours.
doe museum amsterdam
Met de kinderen naar het museum WegmetdeKids.
Zowel volwassenen als kinderen zullen onder de indruk zijn van de optische illusies van het museum waar een wereld van spectaculaire 3D installaties te bewonderen is. Na een groot succes in Hollywood is dit bijzondere concept nu ook in Europa te zien.
museum enkhuizen
Top 10 leukste musea voor kinderen Museumkwartier.nl.
Het avontuurlijkste museum voor gezinnen met kinderen maar ook voor opa en oma is het Limburgs Museum in Venlo vanuit het station niet te missen een grote stadsmuur beschermt het museum de binnenstad gelegen midden in een langgerekt park. Op dit moment is er een geweldig leuke tentoonstelling.High Tech Romeinen waar de kinderen alles zelf mogen beleven.
Wat is er in het museum te doen voor kinderen? Stedelijk Museum Amsterdam.
Wat is er in het museum te doen voor kinderen? Voor families, kinderen en idereen die zin heeft creatief te zijn, is er een lab. Het lab verandert een paar keer per jaar met telkens weer een nieuw aanbod van activiteiten.
Ontdek alle coole musea voor kinderen per provincie.
Bezoek je graag een museum en heb je kinderen? Dan zit je goed, want wist jij dat veel musea helemaal niet saai zijn en zeer geschikt én leuk voor kinderen! Zoek en vind je favoriete museum en ontdek welke tentoonstelling er binnenkort te bezoeken is.
Families maritiem museum.
Home Plan je bezoek. Het Maritiem Museum is bij uitstek geschikt voor een bezoek met kinderen vanaf 4 jaar. Er is een breed en afwisselend aanbod van tentoonstellingen en activiteiten waarbij naast het aanbod voor volwassenen ook veel aandacht wordt besteed aan de belevingswereld van kinderen.
Museumkids. De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
Check vóór bezoek altijd de website van het museum. Hoi, ik ben Tikkit! Ga je samen met mij op avontuur? In de buurt van. Toon resultaten Actuele tips en nieuwtjes. Winterpret in de musea. Schaatsen, Santa en sneeuwplezier! Museum Kaap Skil.

Contacteer ons