Op zoek naar museum kinderen?

Leuk voor kinderen Teylers Museum.
Kinderen en families. Leuk voor kinderen. Leuk voor kinderen. Speurtochten, workshops, games en spreekbeurten. Ontdek de mooiste verhalen uit de collectie en de tentoonstellingen. Elke zondag gratis Kunst en Vliegwerk workshops voor de hele familie! Teylers Museum zit vol mooie verhalen.
kinderen dagje uit
De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
Nationaal Modelspoor Museum. Wat kun je als museuminspecteur? De leukste musea ontdekken. Badges en prijzen winnen. Word inspecteur Kijk hoe het werkt. Foto's' van Museuminspecteurs. Door Anna J. Stedelijk Museum Amsterdam. Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij. NEMO Science Museum. Maritiem Museum Rotterdam.
doe museum amsterdam
Ontdek alle coole musea voor kinderen per provincie.
Bezoek je graag een museum en heb je kinderen? Dan zit je goed, want wist jij dat veel musea helemaal niet saai zijn en zeer geschikt én leuk voor kinderen! Zoek en vind je favoriete museum en ontdek welke tentoonstelling er binnenkort te bezoeken is.
alimentatieonderzoek
12x leuke musea voor kinderen nsfavourites.
Aan de kinderen de taak om door het hele museum te speuren, goed te luisteren en zo zijn spullen uit het oude Egypte te verzamelen. Iets grotere kinderen kunnen op avontuur met Dummie de Mummie, Meester Jaap en de Romeinen of een van de andere tours.
blokker
Kinderen dagje museum, top-10 musea, populairste DagjeWeg.NL.
zoek opnieuw wis zoekfilter. kinderen Museum 193 musea. Wat is er te doen? Dagje uit acties. kinderen Museum 193. Mondriaanhuis: stap in de wereld van Piet Mondriaan. AMERSFOORT, UTRECHT Stap binnen in het geboortehuis van Piet Mondriaan en beleef de wereld van de kunstschilder!
Wat is een leuk museum met kinderen? Dit zijn de 20 leukste musea.
Onze toppers met kleine kinderen zijn het Openluchtmuseum staat die al ergens, het Zeeuws Biologisch Museum en het Spoorwegmuseum. Deze vakantie zijn we begonnen met het Nationaal Militair Museum en staat ook het Nederlands Bakkerij Museum nog op de lijst.
Leuke culturele uitjes voor kinderen Kidsproof Utrecht.
kinderen 6 tot 8 jaar. kinderen 8 tot 10 jaar. kinderen 10 tot 12 jaar. Leuk voor jongens. Leuk voor meisjes. Deelgebieden in en om. Zeist De Bilt. Leidsche Rijn De Meern. Meer DIY tips. Ik ga op reis. Eropuit Educatie Musea. totaal 42 resultaten. Pagina: 1 2 3 4. Ontdek een museum en krijg tattoos.
Met de kinderen naar het museum WegmetdeKids.
Kom alles te weten over het Zuiderzeeproject. Kinderen kunnen spelen met water in het Watertheater of zij zijn een echte meer over dit kinderuitje. Direct offerte aanvragen. Het leukste museum voor kinderen. Het Scheepvaartmuseum heeft extra veel aandacht voor kinderen.
Kinderen Amsterdam Museum.
Welkom in het Amsterdam Museum! Wij zijn er voor iedereen, klein én groot. In de zomervakantie is er weer van alles te doen voor het hele gezin. Je kan ook altijd langskomen en samen met je grootouders op avontuur in Het Kleine Weeshuis of met z'n' allen de geschiedenis van Amsterdam ontdekken met de DNA Familietour. En wist je dat kinderen vanaf 2018 gratis entree krijgen?
Families met kinderen Drents Museum.
Breng een bezoek aan onze ruim gesorteerde Museumshop en koop bijvoorbeeld een van onze fraaie kinderboeken! Tip: drie keer per jaar zetten we het hele museum op zijn kop voor families met kinderen. Tijdens de Familiezondagen bruist het museum van de activiteiten voor het hele gezin.
Museum voor kinderen? Dit zijn de top 25 leukste musea van peuters tot tieners Mamaliefde.
De 25 leukste musea voor jonge kinderen. Home Uitjes Museum De 25 leukste musea voor jonge kinderen. De 25 leukste musea voor jonge kinderen. Vandaag wil ik graag mijn favoriete museum om samen met peuters, kleuters en kinderen te bezoeken met jullie delen.

Contacteer ons