Zoeken naar museum amsterdam

Top 12 musea in Amsterdam I amsterdam.
Grote musea Amsterdam. Het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum en het Anne Frank Huis behoren tot de topmusea van Amsterdam. Ontdek klassieke en moderne kunst en de geschiedenis en het cultureel erfgoed van Amsterdam en Nederland in de twaalf grootste musea van de stad.
verhuizen amsterdam
Rijksmuseum Het museum van Nederland te Amsterdam.
Naar mijn Rijksstudio. Menu uitklappen Plan je bezoek. Nu in het museum. Kinderen, klas of groep. Rijksstudio: duik in de collectie. Zoek in Rijksstudio. Over het museum. Steun het Rijks. High Society Vier eeuwen glamour. Het Rijksmuseum in je broekzak.
seo test
Musea in Amsterdam I amsterdam.
De aantrekkingskracht van de zwaargewichten in het museumkwartier, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum, is groot. Stap ook eens binnen bij een van de andere bijzondere musea en galeries van Amsterdam en laat je inspireren door opzienbarende collecties en verrassende tentoonstellingen.
Rijschool Rotterdam
Het Scheepvaartmuseum.
Over het museum. 1018 KK Amsterdam. 31 020 52 32 222. Het museum, restaurant en winkel zijn 7 dagen per week geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. De bibliotheek is iedere werkdag geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur.
Amsterdam Pipe Museum Home.
klik hier voor de exacte locatie Google Maps. MUSEUM om meer te zien over het ontstaan van dit unieke museum. Lees ter voorbereiding van een bezoek aan Amsterdam over de geschiedenis van het Amsterdam Pipe Museum, de deelcollecties en de hoogtepunten.
Top 50 beste musea in Amsterdam WhichMuseum.
Museum Amsterdam Noord is gevestigd in het voormalig Gemeentelijk Badhuis van Vogeldorp, het eerste karakteristieke tuindorp van Amsterdam. In het museum wordt door middel van de vaste opstelling en wisselende tentoonstellingen het verhaal van de duizendjarige geschiede. Klederdracht Museum Amsterdam.
Welkom Theo Thijssen Museum.
Gratis toegang tot het museum en twee keer per jaar het Theo Thijssen Bulletin ontvangen? Word Vriend van Theo Thijssen door u hier aan te melden! Eerste Leliedwarsstraat 16. 1015 TA Amsterdam. Donderdag tot en met zondag van 12.00 17.00 uur.
Lijst van musea in Amsterdam Wikipedia.
Allard Pierson Museum, archeologisch museum van de Universiteit van Amsterdam. Amsterdam EXPO, internationale reizende tentoonstellingen Zuid. Amsterdam Museum, voorheen tot 2011 Amsterdams Historisch Museum AHM. Amsterdams Openbaar Vervoer Museum, opgeheven collectie in 2010 overgenomen door de Tramweg-Stichting. Amsterdamse Bos, Bezoekerscentrum Amstelveen.
De 10 beste musea in Amsterdam TripAdvisor.
25 van 153 Musea in Amsterdam. 26 van 153 Musea in Amsterdam. Museum Van Loon. 27 van 153 Musea in Amsterdam. The Amsterdam Dungeon. 28 van 153 Musea in Amsterdam. Stedelijk Museum Amsterdam. 29 van 153 Musea in Amsterdam. Houseboat Museum Woonboot Museum.
Huis Marseille, Museum voor Fotografie.
Nieuws Een lusthof achter het museum. de nieuwe binnentuin van Huis Marseille. Een nieuwe lente, een nieuwe tuin. Met veel plezier en liefde is in de afgelopen weken door hovenierscentrum De Briellaerd een schitterende tuin aangelegd op perceel Keizersgracht 399, waar in de maanden daarvoor al een tuinhuis was verrezen. De nieuw aangeplante tuin sluit aan bij de architectuur van dit nieuwe tuinhuis en heeft een strakke lees meer. Interview Interview: Jeroen Robert Kramer. Une Femme, een vrouw, dat is waar het verhaal van de Nederlandse fotograaf Jeroen Robert Kramer mee begint en eindigt. Maar getoond wordt ze nooit. Kramer schetst het leven van Monsieur Khiar, die net als Kramer woonachtig is in Beiroet, en met wie hij de nasleep van de burgeroorlog meemaakt. De Libanese burgeroorlog, die officieel lees meer. Nine Editors 9, Kyungwoo Chun, 2014, 160, 130, 1/2 1 AP, C-print, HMA-2016-12." bekijk de hele collectie. 1016 EK Amsterdam.
Van Gogh Museum Bezoek het museum over Vincent van Gogh in Amsterdam.
Over het museum. Steun het museum. Nieuws en pers. Kennis en onderzoek. Bestel tickets Naar de webshop. Contact Nieuwsbrief Cookiebeleid. Bezoek het museum. Stap in Van Goghs wereld. Ontdek de grootste collectie werken van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum.

Contacteer ons