Resultaten voor maritiem museum rotterdam rotterdam

Maritiem Museum Rotterdam.
We zijn museum van het jaar! Het Maritiem Museum Rotterdam heeft de BankGiro Loterij Museumprijs 2018 gewonnen! We feliciteren de andere twee genomineerden, Science Centre Delft en GeoFort Herwijnen, met hun tweede en derde plek én bedanken iedereen die ons gesteund heeft.
cursus fotografie rotterdam
Maritiem Museum Rotterdam Wikipedia.
Maritiem Museum Rotterdam Het" Lage Licht" in de Museumhaven. Het Maritiem Museum Rotterdam is een scheepvaart en havenmuseum in het centrum van Rotterdam. Eerder was het museum bekend onder de naam Maritiem Museum Prins Hendrik. Het Maritiem Museum is sinds september 2014 gefuseerd met het naastgelegen Havenmuseum.
fotomuseum den haag
Maritiem Museum Rotterdam DagjeWeg.NL.
Luister in het Maritiem Museum Rotterdam naar verhalen van stoere zeemannen, dappere ontdekkingsreizigers, noeste havenarbeiders en chique cruisereizigers. Bewonder zeekaarten van meestercartograaf Joan Blaeu en bekijk het oudste scheepsmodel van Europa. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland.
fotomuseum den haag
Maritiem Museum Rotterdam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Stadion Feijenoord De Kuip. Hotels in de buurt van Ahoy. Alle restaurants in Rotterdam. Restaurants in de buurt van Maritiem Museum. Alle dingen om te doen in Rotterdam. Activiteiten in de omgeving van Maritiem Museum.
tijdschrijven
Maritiem Museum Stadsarchief Rotterdam.
Het Maritiem Museum Rotterdam, oorspronkelijk Maritiem Museum Prins Hendrik geheten, is het oudste scheepvaartmuseum van Nederland. De basis voor het museum vormde de collectie van scheepsmodellen van de Koninklijke Nederlandsche Yacht-Club, waarvan Prins Hendrik 1820-1879 voorzitter was. Koninklijke Nederlandsche Yacht-Club.

Contacteer ons