Zoeken naar maritiem museum rotterdam rotterdam

Maritiem Museum Rotterdam Rotterdam Centrum TracesOfWar.com.
Switch to English. Maritiem Museum Rotterdam. Maritiem Museum Rotterdam. Leuvehaven 1, Rotterdam Centrum. Nederland Zuid-Holland Rotterdam Centrum. Het Maritiem Museum heeft een fototentoonstelling over het zwaar getroffen havengebied tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook is te zien hoe de wederopbouw uit de puinhopen werd opgebouwd.
Maritiem Museum Rotterdam.
We zijn museum van het jaar! Het Maritiem Museum Rotterdam heeft de BankGiro Loterij Museumprijs 2018 gewonnen! We feliciteren de andere twee genomineerden, Science Centre Delft en GeoFort Herwijnen, met hun tweede en derde plek én bedanken iedereen die ons gesteund heeft.
Maritiem Museum Splashtours Splashtours Rotterdam. facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
LET OP: Voor de openingstijden van het Maritiem museum verwijzen wij u naar www.maritiemmuseum.nl Het Maritiem Museum is gesloten op maandag, Nieuwjaarsdag, Koningsdag en 1e Kerstdag. Maritiem Museum Rotterdam. Vanuit het bruisend hart van Rotterdam komt in het Maritiem Museum de maritieme wereld van vroeger, vandaag en morgen tot leven voor jong en oud.
Maritiem Museum Rotterdam met kinderen.
Ook voor houders van een onder andere Museumkaart of Rotterdampas is een bezoek aan het Maritiem Museum Rotterdam gratis. Het museum is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Het heeft geen eigen parkeergelegenheid, maar er zijn diverse parkeergarages in de buurt.
Maritiem Museum Rotterdam YouTube.
Maritiem Museum Rotterdam Play all. In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers.
Maritiem Museum Rotterdam 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Alle restaurants in Rotterdam. Restaurants in de buurt van Maritiem Museum. Alle dingen om te doen in Rotterdam. Activiteiten in de omgeving van Maritiem Museum. Zoeken naar 0. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
Maritiem Museum Rotterdam Rotterdam Tourist Information.
Maritiem Museum Rotterdam. Attractie, Museum, Voor kinderen. In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers.
Tentoonstellingen Maritiem Museum Rotterdam.
In ons museum maken we de verrassende invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven kenbaar. Maar wat gebeurt er achter de schermen om dit te bereiken? Dinsdag zaterdag: 10.00 17.00u. Zon en feestdagen: 11.00 17.00u. 4 t/m 15 jaar: 1000., Tot 4 jaar: Gratis. 3011 EA Rotterdam.
Parkeren bij het Maritiem Museum Markthal.
Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar u op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon. Parkeren bij het Maritiem Museum. Parkeergarage Markthal ligt op slechts 6 minuten lopen van het Maritiem Museum.
Maritiem Museum en Havenmuseum gaan samen.
Leuvehaven Rotterdam Maritiem Museum Het Maritiem Museum Rotterdam en Het Havenmuseum gaan verder als één museum. De musea hebben dat deze week bekendgemaakt. Bij aanvang van de Wereldhavendagen 5 september lanceren de twee musea die verder gaan als Maritiem Museum Rotterdam een nieuw logo.
Spido Maritiem Museum Rederij Spido.
Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op deze plek begon. Combinatietickets zijn aan de kassa van het Maritiem Museum en Spido te verkrijgen.

Contacteer ons